- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
oalex
senior tag
válasz
vehement69
üzenetére
Sajnos értelmezési zavarban küzdesz. Előbb olvasd el, gondold át, és csak utána írjál.
az iMac volt az első szériagyártású gép, amiből szánt szándékkal hagyták ki a floppyt (vagyis ezt úgy értem, az Apple nyilvánította elsőnek halottnak a szabványt olyan értelemben, hogy nem kívánták többet használni), aztán egyre többen elhagyták és így lett vége a szép kis fekete lemezeknek.
Mint írtam, tisztában vagyok vele, hogy az iMac volt az első aki direkt kihagyta, de..
Nem azért dőlt össze a floppy piac! (Jobs pedig erre utalt). A Floppy azért dőlt össze mert már nem használták az emberek. Ügye nem gondolod, hogy az akkor 4% piaci részesedéssel bíró Apple (ráadásul az iMac 1-2% volt ebből), mait állt át a világ 98%-a?az iTunes sikereit rajtad kívül viszonylag kevesen kérdőjelezik meg, az biztos hogy ezen szoftvernek 'köszönhetően' nő az internetes zeneeladások száma és csökken a CDs megoldásé
Hol firtattam? Pont azt írtam, hogy nagyon sikeres a iTunes (szó szerint olvasható abban a hozászolásomban, amire válaszoltál). Ezenkívül azt írtam, hogy a CD zenehalgátasról a mp3 lejátszókra váltást a Napszter indította el. ÉS igen sikeres volt.
és oalex te sem vagy jobb a többi phs antiepöl trolltól, sajnos. főleg hogy az esetek 99%-ában azt se tudod mit beszélsz, pedig próbálsz meggyőzni mindenkit róla
ráadásul úgy forgatod te is a szavakat ahogy épp a saját véleményed alátámasztásának megfelelÉs a végére a legerősebb érved, a kihagyhatatlan személyeskedés a semmiből.
Az a mondatod, pont olyan mint a ha a te hozzászólásodat minősítened. De tényleg, gondold csak végig, az utolsó paragrafusod pont rólad szól. Pont úgy próbáltál mindent forgatni, hogy magadnak adjál igazat, közben meg teljesen mellé magyarázol (lásd előzőek). Kérlek nőj fel
Az esetek 99% nem tudom mit beszélek? van legalább ezer hozásszólásom, csak 3 idéz kérlek, mert fogalmam sincs, hogy miről beszéld, de szerintem neked sem, csak valamivel muszáj támadnod, egy eddig kulturált beszélgetést. Szerintem inkább az lehet, hogy magas neked és nem érted és csak a levegőbe beszélsz. Csak nem Ulkesh 3-ik accountja vagy?Annyira aranyos vagy, hogy ha egy kicsi kritika ér olyat amiért úgy oda vagy (pld mivel iphone-od van az Apple-t kell védeni) máris érzelmi kitöréseid keletkeznek. Mint írtam, PH-nak udvari bolond is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ráadásul úgy forgatod te is a szavakat ahogy épp a saját véleményed alátámasztásának megfelel
Az a mondatod, pont olyan mint a ha a te hozzászólásodat minősítened. De tényleg, gondold csak végig, az utolsó paragrafusod pont rólad szól. Pont úgy próbáltál mindent forgatni, hogy magadnak adjál igazat, közben meg teljesen mellé magyarázol (lásd előzőek). Kérlek nőj fel