- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
válasz
8nemesis8 #38 üzenetére
XMS-en az előzetes tájékoztató jellegű árak ezek voltak: 16GB : 139900pénz, 32GB:166900 pénz, a 64 gigásat már nem tudom megmondani (valszeg száz forint híján kétszáz kiló), mert azóta leszedték az oldalról. én is inkább kintről fogok hozatni ismerősön keresztül, mert hát sajnos itt EUban nem az igazi az árazás, luxus országunkban meg végképp
szerk: ezek persze mind a nem 3Gs modellek
-
vehement69
senior tag
válasz
8nemesis8 #35 üzenetére
én meg egyre inkább barátkozok a gondolattal, ami egyébként szerintem annak is a következménye (és ebben tényleg van realitás), hogy annyira 'felemelő érzés'-ként van beállítva egy akármilyen Apple termék BIRTOKLÁSA a cég által, hogy egyszerűen ha már van egy MacBookom és iPhoneom, amiket tényleg szeretek és hasznosak (bár ki tudja, ezt lehet megint csak azért érzem így, mert engem már behálóztak), így sokkal jobban vevő vagyok a maszlagaikra.
viszont teljes mértékben el tudom képzelni a következőt: van a gépem, amit munkára használok, az otthoni 'szórakozás' kategóriát kimerítő kockulás meg az iPadre lenne hagyva. és persze hogy nincs szükségem rá, mert ugyanezt el tudom végezni a mekbúkommal is, valahogy viszont vonz engem ez az egész ujjalcsinálokmindent divatos irányzat, és ha tényleg olyan látványos, gyors és pöccre megy minden, ahogy a videókon, akkor volna értelme a dolognak. sokkal mobilabb is a cuccos, valahogy légiesebb mint egy notebook billentyűzetestül mindenestül. meg tetszik ez hogy bár tényleg az ég egy adta világon semmi sem indokolja olyan szempontból, hogy a snow leo is hasít, sleepből 1 mp visszatérni mindenhez oda ahol hagytam stb, de mégis más az ha felveszem az ágyról/asztalról ezt a vékony kis kütyüt (vékonyság=nagyon modern érzés
), lenyomok egy gombot és baszkodhatom az ujjaimmal, se egér nem kell hozzá, se semmi, és ha akarom akkor 3 napig vagy egy hétig otthagyom és még mindig van benne kraft, ugyanúgy egyből a rendelkezésre áll satöbbi. igen, olyan hi-tech érzése van, pedig mégse egy nagy durranás.
ez az igazából nagy dolog egyébként, és a fogyasztói társadalomszerkezet nagy találmánya, meggyőzni valakit annak a vásárlásáról, ami nem is kell neki.
szerk: szerintem egyébként teljesen helyettesítheti egy átlagos média célra használt otthoni szgép szerepét egy iPad, ráadásul tényleg nem is drága ha egy notebookot vagy egy átlag PC-t nézünk, viszont annál kicsit újszerűbbnek tűnik. pl simán el tudnám azt képzelni, hogy ha lenne itthon egy öregecskébb PCm/Macem, ami helyett újat szeretnék venni és azt kidobni, nem dobnám ki, hanem vennék egy iPadot és a régi gép pedig csak az iTunesos syncelésre kellene. persze én ezt azért mondom, mert nincs szükségem PC-s játékokra (helyette XBoxot vennék), a munkára meg ott van egy másik eszköz, így az adatok is külön volnának, ami nem feltétlen rossz. persze egy ugyanolyan olcsóbb kis gép is megtenné, csak azt nem veszi körül ez az okosan felépített hú-megint-micsoda-szuper-dolgot-alkottak-Cupertinóban légkör.. hát ja, engem is sikerült átnevelni apple birkává
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged