- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Te tényleg write-only módban vagy...
fél millió eladott példány statisztikája semmi szerinted? Látom, nem tanultál statisztikát az iskolában, csak jössz itt azzal, hogy az, akinek se szüksége, se képzettsége a PC használatához majd hirtelen ilyen vackokat akar venni.
"Bizom benne, hogy lesz lehetoseged egy ilyen embernek a kezebe iPadet adni, es megnezni a reakciot."
Mi ez, cukorka egy kisgyereknek? Inkább te gondolj bele abba, hogy anyámnak az egeret nehéz megtanítani, akkor miért pont érintősön akarna gépelni? mert addig ok, hogy az ikonra bök, de mi van, ha bejön a böngésző? csak nézi? Csak ugyanazt szajkózod, mindegy, ki mit ír.
suraki:
Ezt a marhaságot ti találtátok ki, hogy csak IT szakember veszi meg szerintünk... úgy látszik, nálatok csak ez a 2 véglet van.Én beírtam, amit tudtam. Néztem statisztikát. De hogy nektek mindegy, mi van odaírva, csak az számít, ki írta, így nem vita a vita, úgyhogy mentem... vitázni évekkel lehet, nem meggyőződéssel.
És érdekes, hogy azok a cégek, akik erre szakosodtak, nem írnak sehol nagymamákról, meg hasonló legendákról. Mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged