- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
suraki
tag
Értem én, hogy keresik a piaci rést. Nade ha olyan kétségbeesetten keresik, akkor mi a fenének nem állnak elő saját ötlettel és tolják azt ilyen elánnal? Ahelyett, hogy az Apple (egyesek szerint) csak hype hajtotta cuccait másolnák?
A mirrorless cserélhetőoptikás gép jó analógia. Elkezde egy cég gyártani és bejött a népnek, mert sok területen jobban találkozott a felhasználói igényekkel mint a hagyományos SLR-ek. Ezt látva a többi cég is elkezdett ebbe az irányba loholni.
Aki elsőre valósította meg a működőképes vízióját, most az dübörög a legjobban, hisz előnyben van. Aztán, hogy a jövő mit hoz, majd kiderül.
Egyenlőre az iPad kapcsán is abban a fázisban vagyunk, hogy materializálódott egy új Apple vízió és ebben nem csak a vevők, de a konkurencia is lát fantáziát a jelek szerint nem is keveset. -
Cathfaern
nagyúr
"az apple ennyiben más, tényleg más használni a cuccaikat, és ez fontos különbség, amit ráadásul nem olyan könnyű ledolgozni (nem 3 perc megcsinálni a szoftvert)"
Nem is a 3 perc a lényeg, hanem a hozzáállás amivel megírják. Ez amit senkinek se sikerül adoptálni, az androidnak sem (játékok piacról hasonló példa a World of Wacraft vs. bármi más mmo. Ugyanemiatt abszolút piacvezető az előbbi, és nem azért mert annyival többet tudna, vagy szebb lenne, stb a többihez képest). -
törölt tag
próbálj ki egy Olympus dslr-t, szerintem annál egyszerűbb és gyorsabb kezelés nem nagyon kell abba a kategóriába.
az apple fényképező amúgy is úgy nézne ki, hogy egy szép íves, gombok nélküli házon van egy fix objektív, és csak az exponáló gombot nyomogathatod. ja, meg a "magical" játékokat a 3,5"-os érintőkijelzőn -
taltos
senior tag
Kérhettem volna én is 7200-as HDD-vel, de azt olvastam mindenhol, hogy érezhetően melegebb és hangosabb mint az 5400-as, de csak kicsit gyorsabb. A notebookom nagyon halk és hűvös, és nem szeretném ezzel elrontani. Ezért gondolkozom egy SSD-n, bár az SSD-s topicban azt olvastam, hogy vannak olyanok amik elég durván melegednek.
-
Fiery
veterán
Semmikeppen sem evidens, hogy ott maradnak, ahol vannak. De ha csak a mobiltelefon piacot nezzuk, akkor egyszeruen lehangolo, hogy a hagyomanyosan nagy es neves cegek miket benaznak ujabban (Sony-Ericsson, Palm, Nokia). Az SE-rol es a Nokiarol sem hittem volna, hogy idaig jut, de az is teny, hogy elozoleg is voltak mar jelei a benazasoknak, csak nem ilyen melysegeben. Mikozben az Apple eleg siman jarja az utjat -- eddig.
-
Fiery
veterán
SZVSZ ha az iPadet is sikerre viszi az Apple (jo eselye van ra), akkor az iPod - iPhone - iPad harmas utan mar nem tekintheto veletlennek, hogy ennyire fut a szeker. Az iPod forradalmasitotta a zenelejatszo ipart, az iPhone forradalmasitotta a mobiltelefon/okostelefon ipart, az iPad pedig ........... (majd par ev mulva irjunk ide be valamit, ha lesz mit beirni).
Ha ugyanilyen ovatosan, de megis hatarozottan lepked tovabb az Apple, akkor ott maradhat, ahol van. Csak felo, hogy olcsobb termekeket is gyartani fognak elobb-utobb, es akkor csak egy lesz az Apple a sok "arctalan" tomeggyarto kozul. Mint ahogy a Mercedesnek sem tett jot az A/B-osztaly...
-
Fiery
veterán
Szerintem a cikk teljesen jo, en csak a kommentekkel vitatkozom itt a forumon...
Egyebkent az is nagyszeru az Apple termekekkel kapcsolatban, hogy barmennyire is lehuzzak oket a sajtoban, akkor is megveszik oket. Mert Apple, mert szep, mert jo(nak hiszik oket). Keves olyan brand van a vilagon, ami ezt elmondhatja magarol (pl. BMW, Mercedes, Sony, Rolex, stb). A "szamitogepes" ill. mobiltelefonos piacon pedig me'g kevesebb ilyen brand letezik.
-
Fiery
veterán
Egy jo SSD-s notebook mennyibe is kerul?
Nalam sajnos az SSD szoba sem johet. Ket SSD-vel volt eddig dolgom, mindketto megdoglott 2 honapon belul (az egyik egy Corsair Extreme X256 SSD volt, 256 gigas, tehat nem low-cost sz**). Nekem ennel sokkal megbizhatobb adattarolo kell.
-
nord_
veterán
Nincs itt probléma - valakinek kell, valakinek nem. Akinek kell, megveszi, akinek nem kell, nem veszi meg.
(Ágy: ebben természetesen egyetértünk.
De olyan is előfordult már a világtörténelemben, hogy valamivel a reggeli kelés időpontja előtt ébredtem fel: akkor bizony jó egy csöndes, hangtalan kütyü - jelenleg az iPhone - amin el tudom olvasni a híreket, megnézem az aznapi időjóslatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- EA Sports WRC '23
- Milyen notebookot vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Videó stream letöltése
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged