- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
>Én csak azt mondom, hogy elég valószínű
>szerintem, hogy nem a technikai analfabéták
>veszik majd meg többségükbenA "technikai analfabeta" es a techie-sracok kozott azert van boven atmenet. Abban sok igazsag lehet, hogy az igazi technikai analfabetak nem feltetlenul fognak sok iPadet venni _sajat kutfobol_, de siman lehet, hogy sokukat egy ismeros fogja bevezetni az "iPad vilagaba", es miutan kiprobaltak valakinek az iPadjet, nagyobb batorsaguk lesz besetalni egy almas boltba. Megint masok ajandekba fogjak kapni egy ismerostol vagy rokontol, mint ahogy nalunk is eleg nepszeru ajandekotlet volt me'g 1-2 eve az MP3-lejatszo (pl. iPod). En ha megtehetnem, anyamnak es apamnak is vennek iPadet karacsonyra, es biztos vagyok benne, hogy 50 %-uk jol tudna hasznalni
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged