- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
legiaap #6858 üzenetére
Lehet, hogy egy primitív, buta s.gg vagyok, de nem tudnék egyszerre itt kommentelni es valami értelmes filmet, videót nézni.
Tudományosan is kimutatták már, hogy a multitasking az embernél mítosz, jelentősen romlik olyankor az agy hatékonysága.
3 db 24-es monitor van az irodámban, de ha valamivel komolyan molyolok, kettőre kirakom azt az egy ablakot (Excel, SAS JMP), a harmadikat pedig lekapcsolom... -
Gadgetfan_
senior tag
válasz
legiaap #6858 üzenetére
Nem akarlak győzködni, csak leírtam a véleményem, de szerintem te is rádöbbensz majd, ha valóban váltasz, hogy bizony nem mindegy, hogy egy adott alkalmazásnál, tíz, vagy ötszáz közül tudsz választani, mert a tíz között biztos egy sem lesz ami minden igényedet kielégíti, míg a háromszáz között megtalálod.
Én biztos nem váltok egy jó darabig, mert akárhányszor kényszerűségből használnom kellett mást, napokon belül visszasírtam az iPadem. Egyszerűen nálam nincs alternatívája.Az osztott képernyőben igazat adok, az nagyon hiányzik az iOS-ből, remélem a következő főverzióban már benne lesz, elvileg már alkalmas a 8-as is rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest