- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
satz18
őstag
válasz
Kemszi94 #303 üzenetére
Én az egyetemen használtam officet, origint, chemdrawt, isis drawt, mestrecet, más szakokon és egyetemeken is van vélhetően favorizált program ami nélkül pl egy jegyzőkönyvet nem nagyon tudsz megírni. Ezek leggyakrabban csak PC-n elérhető alkalmazások. Nálunk a munkahelyen az OSX-el csak szívás van, még a doc fileokat is szétcseszi. Pl ha egy chemdraw ábrát beillesztek docba utána szabadon módosíthatom, word alól indul a chemdraw, de ha ezt megnyitod keynote-tal, vagy OSX-es office-szal, akkor ez konvertálódik és innentől kezdve képként kezelődik és nem tudod szerkeszteni. És ez csak egy példa volt. Sztem az egyetemnek nekimenni nem Windows alapú ketyerével kockázatos, és ha nem is megoldhatatlan, mindenképpen körülményes. De ez persze csak magánvélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest