- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumite
aktív tag
Ez is igaz, viszont nem egészen az online sajtóról van itt szó, mivel itt a papíralapú újság és az interaktív online tartalom együttese az amit megkapsz, valószínű olcsóbban, mint a papír alapú megoldást.
Azt viszont ne felejtsd el, hogy egy újságot nem csak egy ember olvas. Egy napilapnak saját tippem szerint kb 2-4 fő / kiadvány az olvasási száma, tehát 3* annyian olvassák, mint az eladott példány, 3* annyian látják az adott hirdetést. Egy havilapnak, mondjuk GameStar már jóval magasabb 2-10 fő is lehet az olvasási mértéke. Egy ilyen kütyünél pedig szinte 1/1, max család/1 az olvasása.
Az olcsóságot meg nem tudom honnan veszed, 150 ezerért megveszem ezt az eszközt, és még fizetek is ugyanannyit az előfizetésért, amennyit a papírért is fizetnék.
És végezetül szerintem elég sokan vannak úgy, hogy amíg van index.hu vagy egyéb, azzal egyenértékű, addig hülyék lesznek újságra előfizetni. Max akkor, ha az adott kategóriában minden újság egyszerre lesz online és fizetős is egyben. Pl. az összes valamirevaló gazdasági és pénzügyi lap egyszerre lesz fizetős. Amint az egyik ingyenes marad, tömegével pártolnak oda az emberek.
-
Kumite
aktív tag
mert én még nem találkoztam olyan nagyon jókkal amikkel lecserélném bármikor azokat a logikai és ügyességi játékokat, amikkel az iPhone-omon játszom...
Ha mutatna neked valaki, akkor neked mindegyik játék ugyanúgy nézne ki:
"Flash is not supported"
Tehát nem is találkozhatsz semmilyen flash játékkal, mert az iPhone-od nem képes lejátszani azokat -
Kumite
aktív tag
válasz
nota bene #30 üzenetére
Melyik netbook gyártó kínál annyi alkalmazás lehetőséget, multimédia tartalmat, e-bookot stb. mint az Apple?
Bármelyik, amin olyan operációs rendszer fut (Windowsn, Linux, OSX), amire az appstoreban lévő alkalmazások számának végtelenségszerese letölthető, kalózkodható, megvehető, telepíthető mindenféle korlátozás nélkül? Nem beszélve azok böngészőiről, amelyek mindent meg tudnak jeleníteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest