- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iOS alkalmazások
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
De ha meggyőztél róla, hogy a te elméleted közelebb áll a valósághoz, akkor mit akarsz még bizonygatni? Azt is leírtam, hogy akkor vedd úgy, hogy a részemről a Jobs asszociáció csak egy "gyenge talán".
Így van, write only-ban vagy, hisz a kezdetektől fogva azt írom, hogy a te verziód a valószínűbb. Akkor mit lovagolsz a szavakon? Akkor kell egymás szavain lovagolni, ha mindkettő a maga igazát fújja, nem akkor, ha az egyik elismeri a másik igazát. Ezért is írtam, hogy write only, mert gyakorlatilag a #48-at azzal zártam le, hogy eszem ágában nincs vitába szállnom veled, hisz elfogadom az igazad. Igen, write only, mert én még ilyet életemben nem láttam, hogy valaki akkor is nyomatja, mikor a másik rég egyetértett már, és elfogadta a másik igazát...
-
manchester85
veterán
"Ha azt mondom, hogy hibáztam, és "lehet, hogy" illetve "talán" szavakra módosítom, akkor megnyugszol végre?"
Te ennyire értetlen vagy? Nézd már vissza, hogy mikor szálltam szembe az állításoddal.
Minek nincs értelme? Annak, hogy egy percig nem vitattam, hogy a te verziód valószínűleg közelebb áll a valósághoz?
-
manchester85
veterán
Feltételezhetően, valószínűleg. Ha azt mondom, hogy hibáztam, és "lehet, hogy" illetve "talán" szavakra módosítom, akkor megnyugszol végre? Egyébként meg ettől még továbbra is igaz, hogy a részemről ez az elmélet a legerősebb értelmezésben is "feltételezés" volt. Idézhetsz még párat, biztosat egyik esetben se írtam.
-
manchester85
veterán
Write only? Idézek magamtól:
"Ugyanakkor egy szóval nem mondtam, hogy ez így is van, ez csak egy feltételezés"
Innentől fogva ez nem vita tárgya, hisz egy szóval nem mondtam, hogy márpedig így van. Szerintem tudatosan van belecsempészve a kétértelműség, hisz míg a 3GS-nél egyértelműen meg van határozva, mire utal az S, addig itt nem. De mint írtam, én igazából ebben nem is akartam állást foglalni, ezért se értem, hogy mit akarsz tőlem.
A vita arról szólt, hogy miért fogják/nem fogják iPhone 5-nek hívni a következő modellt, ezen lényegében nem változtat ez a kérdés, és egy percig se írtam, hogy ez márpedig így van, csak egy feltételezés volt. Nyugodtan lehet neked igazad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lexus, Toyota topik
- Path of Exile (ARPG)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- ROG Zephyrus G16 16" QHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4339
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest