- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dreamdancer #17 üzenetére
Ha rá lehetne dugni, akkor közben töltődne is a teló. De akkor is trend, hogy nincs annyi eszköz lighting-al, mint illene. AirPlay-el sincs elárasztva a piac. Pedig az tényleg egy remek dolog. Én csak emiatt vettem Apple TV-t, és ki is használom.
-
Lighting csatlakozós eszközöket miért nem gyártanak? Alig kapni valami cuccot hozzá.
-
burriebonz
tag
Ezt azért nehéz überelni!
-
TheCif
tag
Ez még betegebb: [link]
-
MurdR
veterán
Nekem tetszik, na
-
Fryskitt
addikt
Itt sem olcsó, sajna.
-
Tim82
félisten
válasz
peugeotmate #3 üzenetére
Egy használtan 6k-ért vett, szintén fehér alap iPig a konyhamalacom
egy iPhone 2G-vel. Sajnos, távirányító nem volt hozzá, de meglehetősen tisztességes 2.1 hangfal, ráadásul egyáltalán nem néz ki rosszul.
-
dreamdancer
őstag
válasz
peugeotmate #3 üzenetére
+1
A méretéhez képest kifejezetten jól szól, a fülek alatt amúgy magashangsugárzók vannak, szóval 3 utas a hangrendszer, BT, távirányító - ennyi pénzért szvsz nagyon jó vétel. (Persze ha a formával együtt tud élni a júzer.) -
EyEsOnU
tag
Ebből egy akkumulátoros verzió jó lenne. Le is cserélném a régit a BT miatt.
-
cer
tag
Nem hittem, hogy az őrület testet öltött...
-
peugeotmate
őstag
Nekem volt anno egy alap, fehér iPigem. Meglepően jól szólt, pláne, hogy milyen "apró". Szerintem igenis jó vétel lehet hálószobába, vagy olyan szobába, ahol helyszűke van és nincs értelme ennél erősebb hangcuccot elhelyezni. A hasonló dokkolós megoldások jóval több pénzért általában kevesebbet tudnak.
Ráadásul én még használtan is vettem, fél év garanciával, 12 ezer forintért. Mindezt 2-3 éve. Most meg Kínában van olyan online bolt, ahonnan bőven 10 ezer alatt beszerezhetünk egy hasonló példányt. -
xmaas
őstag
Szinte ingyen van de mindegy meg is erdemli aki szukseget erzi hogy ezt megvasarolja
-
Fryskitt
addikt
Nagyon aranyos.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az audiokiegészítők közötti az egyik legaranyosabb darab kétségtelenül az iPig, mely már Bluetooth kapcsolaton keresztül is üzemel.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest