Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz dreamdancer #17 üzenetére
Ha rá lehetne dugni, akkor közben töltődne is a teló. De akkor is trend, hogy nincs annyi eszköz lighting-al, mint illene. AirPlay-el sincs elárasztva a piac. Pedig az tényleg egy remek dolog. Én csak emiatt vettem Apple TV-t, és ki is használom.
-
senior tag
Lighting csatlakozós eszközöket miért nem gyártanak? Alig kapni valami cuccot hozzá.
-
burriebonz
tag
Ezt azért nehéz überelni!
[ Szerkesztve ]
-
TheCif
tag
Ez még betegebb: [link]
-
MurdR
veterán
Nekem tetszik, na
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Fryskitt
addikt
Itt sem olcsó, sajna.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Tim82
félisten
válasz peugeotmate #3 üzenetére
Egy használtan 6k-ért vett, szintén fehér alap iPig a konyhamalacom egy iPhone 2G-vel. Sajnos, távirányító nem volt hozzá, de meglehetősen tisztességes 2.1 hangfal, ráadásul egyáltalán nem néz ki rosszul.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
dreamdancer
őstag
válasz peugeotmate #3 üzenetére
+1
A méretéhez képest kifejezetten jól szól, a fülek alatt amúgy magashangsugárzók vannak, szóval 3 utas a hangrendszer, BT, távirányító - ennyi pénzért szvsz nagyon jó vétel. (Persze ha a formával együtt tud élni a júzer.)Nem a lényeg a fontos.
-
EyEsOnU
tag
Ebből egy akkumulátoros verzió jó lenne. Le is cserélném a régit a BT miatt.
-
cer
tag
Nem hittem, hogy az őrület testet öltött...
-
peugeotmate
őstag
Nekem volt anno egy alap, fehér iPigem. Meglepően jól szólt, pláne, hogy milyen "apró". Szerintem igenis jó vétel lehet hálószobába, vagy olyan szobába, ahol helyszűke van és nincs értelme ennél erősebb hangcuccot elhelyezni. A hasonló dokkolós megoldások jóval több pénzért általában kevesebbet tudnak.
Ráadásul én még használtan is vettem, fél év garanciával, 12 ezer forintért. Mindezt 2-3 éve. Most meg Kínában van olyan online bolt, ahonnan bőven 10 ezer alatt beszerezhetünk egy hasonló példányt.meg
-
xmaas
őstag
Szinte ingyen van de mindegy meg is erdemli aki szukseget erzi hogy ezt megvasarolja
-
Fryskitt
addikt
Nagyon aranyos.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI internet
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest