Hirdetés
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferikek
aktív tag
Fog vmikor itthon is működni az új ipad-en a 4g/lte, vagy kizárólag USA+Kanada?
Hiába lesz itthon 4G, ezt nem tudom majd kihasználni az ipad-del? -
kristof83
aktív tag
Melegebb mint a régi volt, de köszönőviszonyba sincs a probléma a hiszti méretével!
Plusz én tokba használom, szóval ha nem hallok a dologról, és nem veszem ki pár órára belőle, hogy megnézzem akkor soha nem tűnik fel.
Az akksi ugyanúgy bírja mint a régibe, töltésproblémákkal nem találkoztam.
Szóval a hírgeneráló hisztiről ennyit....
A kijelző viszont van annyival jobb, hogy elnyomjon bármilyen apró baromságot. -
kristof83
aktív tag
Még szerencse, hogy ez egy ilyen korrekt cég
Aki nagyon akarja (mint én is) az már pár napja meg tudja venni!
Má meg ne haragudjon senki, de egy ilyen összegű gépnél én mint vásárló elvárom, hogy ne kelljen órákat sorba állnom, és heteket várnom mire jön új szállítmány. Kicsit drágább volt az import cucc, de mivel a gari iotthon is él (természetesen a számlával), így semmiben nem szenvedek hátrányt, és a gép is megvan 1 hete már! -
Gábor17
csendes tag
válasz
marositech #6 üzenetére
Ez a forint gyengesége miatt van.Igy is korrekt volt az almától hogy amikor jóval 300 felett volt egy euró akkor nem korrigálta az árakat.
-
McPie
tag
Megvárom az iPad 4-et, annak már retinára VETÍTŐ képe lesz, képernyő nélkül
Még a multitouch-kezelőfelületet adaptálni kell addig szemgolyóra, de kontaktlencse-felhasználók bevonásával már előrehaladott tesztek (szemki)folynak ! -
talamasca
senior tag
válasz
marositech #6 üzenetére
Nem politizálásként, de ezen te Magyarország helyzetét tekintve csodálkozol?
-
marositech
senior tag
LOL...amcsiországban az új ipad ára nem változott a régihez képest. Nálunk meg +10000 Ft a drágulás.
WTF? -
talamasca
senior tag
Ez az árat nem kommunikálhatják dolog elég nagy blamázs 2012.03.22-én...
Apple link
Az új iPad Wi-Fi modellek fekete és fehér kivitelben kerülnek forgalomba: a 16 GB-os modell 149 990 Ft, a 32 GB-os modell 179 990 Ft, a 64 GB-os modell pedig 209 990 Ft javasolt fogyasztói áron lesz elérhető Magyarországon. Az Egyesült Államok és Kanada területén üzemelő szupergyors 4G LTE-hálózatokat és a világ más részein elterjedt gyors HSPA+ és DC-HSDPA típusú 3G hálózatokat támogató iPad Wi-Fi + 4G modellek 16 GB-os változata 188 990 Ft, a 32 GB-os modell 219 990 Ft, a 64 GB-os modell pedig 249 990 Ft javasolt fogyasztói áron lesz kapható. Az iPad Magyarországon az Apple Online Store áruházban (www.apple.com/hu) és az Apple kiemelt viszonteladóinál vásárolható meg. -
qdam
csendes tag
Szerintem nem lesz jó ha iPad 3-ként írjátok, mert jövőre meg lehet, hogy pont így fogják hívni
-
Kapható ez már
-
Kis hiba:
az megnövelt
-
Black Dragon
addikt
Ugyan +7k-val drágábbak, még ez sem olyan "vészes".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A StarKing megnyitóján meglepetésvendég és Fruit Ninja bajnokság is lesz.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest