Hirdetés

Apple blog: Péntektől itthon is kapható az új iPad (x)

Holnap délelőtt 10 órától Magyarországon is megvásárolható az megnövelt felbontású kijelzővel rendelkező új iPad, melyet mi az egyszerűség kedvéért valószínűleg iPad 3-ként fogunk emlegetni cikkeinkben és híreinkben. A StarKing az Aréna Plázában az új készülék érkezésének örömére egy kisebb ünnepséggel kedveskedik majd az érdeklődőknek, ahol egy általunk sem ismert sztárvendég, egy híres DJ-által kevert zene és Fruit Ninja bajnokság is lesz, utóbbin iPod shuffle-t lehet majd nyerni.

A hivatalos árakról egyelőre nincs száz százalékos információnk, mivel sem az Apple, sem a hazai APR-ek nem kommunikálhatják azt, ennek ellenére nagy valószínűséggel a következőképpen alakulnak majd az árcédulák:

Wi-Fi only LTE
16 GB 149 990 Ft 188 990 Ft
32 GB 179 990 Ft 219 990 Ft
64 GB 209 990 Ft 249 990 Ft

Fontos tudni kell, hogy a 4G/LTE-hálózatokat az új iPad csak az USA-ban és Kanadában támogatja, itthon mindenkinek be kell érnie a HSPA+ (azaz gyors 3G) sebességgel.

Nem tudni, hogy mekkora raktárkészlet érkezik hazánkba, de elég valószínű, hogy kisebb, mint amekkorára igény lenne. Az Aréna Pláza reggel 6-kor nyit, ha valaki biztosra akar menni és nem ijed meg egy kis amerikai módra történő várakozástól, akkor lehet, hogy érdemes korán kimennie, hogy biztosan jusson neki a gépből.

Azóta történt

Előzmények