- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Skynet258
veterán
Szerintem veheted simán (a 60k-s ár is a legjobb most), én is gondolkoztam, de az ANC-t visszalépésnek írják a 85t-hez képest, illetve a driver fele akkora (6mm vs 12mm) - bár ez utóbbi nem tudom mennyire számít a gyakorlatban mert amúgy meg a hangját jónak mondják. A mikrofon is jobb mint a 85t-ben, engem egyedül a gyengébb ANC tart vissza - na meg, hogy a 85t-vel is baromi elégedett vagyok, nem lenne értelmes fejlesztés részemről. Nálam volt 65t, 75t most a 85t, szerettem mindegyiket.
Mod: na felettem meg Legendd azt írja mégse vedd.
Jól jönne a 14 napos elállás lehetősége ilyenkor, de fülesekre nem szokott lenni... bár a Telekom oldalán meg ott van, hogy létezik erre is. Persze lehet az generikus szöveg, az apróbetűsben meg már offos a dolog...
-
Legendd
senior tag
Én megvettem, aztán el is adtam. Pont a telefonhívások gyenge hangminősége miatt. Egyszerűen villamoson vagy utcán nem hallottak. Ugyanazt tudja így, mint egy realme Buds Air 3. Zenében az is jó, telefonáláskor az is rossz. Most kintről kaptam egy 1More Aero modell tesztre, kíváncsi vagyok. Szeretem az Apple-t, de ez a termék ennyi pénzt messze nem ér szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Ingatlanos topic!
- Formula-1
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Videós, mozgóképes topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest