- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Szerintem veheted simán (a 60k-s ár is a legjobb most), én is gondolkoztam, de az ANC-t visszalépésnek írják a 85t-hez képest, illetve a driver fele akkora (6mm vs 12mm) - bár ez utóbbi nem tudom mennyire számít a gyakorlatban mert amúgy meg a hangját jónak mondják. A mikrofon is jobb mint a 85t-ben, engem egyedül a gyengébb ANC tart vissza - na meg, hogy a 85t-vel is baromi elégedett vagyok, nem lenne értelmes fejlesztés részemről. Nálam volt 65t, 75t most a 85t, szerettem mindegyiket.
Mod: na felettem meg Legendd azt írja mégse vedd.
Jól jönne a 14 napos elállás lehetősége ilyenkor, de fülesekre nem szokott lenni... bár a Telekom oldalán meg ott van, hogy létezik erre is. Persze lehet az generikus szöveg, az apróbetűsben meg már offos a dolog...
-
Skynet258
veterán
Pont ezt akartam írni én is, hogy most ebben mi a nagy szám, hol van az a komoly együttműködés ami a tesztben van, mert nem látom én sem...
iPhone-t és iPad-et használok egy Jabra 85t-vel, multipontos így mindkettőhöz egyszerre csatlakozik (amin épp van hívás/videó/akármi az szól), a Jabra programjában minden állítható, viselésérzékelés, ANC, EQ... a párosítás meg olyan, hogy minden eszközzel egyszer kell megcsinálni aztán soha többet - így a leírt könnyített metódus iOS eszközökkel annyira nem nagy kaland ám. Gesztusvezérlés itt is van (sőt, én magam adom meg, hogy 1/2/3 nyomásra mi történjen, külön bal és jobb oldalra akár).
Én megvenném ha jó lenne vagy valóban tudna valami értékelhető extrát, de így... Ennyi pénzért (meg jóval kevesebbért is) azért van alternatíva nem is egy, esetenként testreszabhatóbb beállításokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple USB C kábelek - Új
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest