- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi70
senior tag
Sziasztok !
Pár hete vettem használtan egy Airpods Pro 2 -öt . Fotón megkaptam a számlát is a termékről és a sorozatszám is stimmelt .Apple Care + is aktiválódott a telefonomon jövő év februárig .Nem tudtam frissíteni a firmwaret ezért elküldtem az ICentrebe (előtte Apple supportal konzultálva). Most kaptam vissza és a munkalapon az áll ,hogy nem tudnak vele semmit csinálni ,mert nem eredeti.... Ilyenkor mi van ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ránézésre alig változott valamit, mégis mindenben sokkal jobb a második generációs AirPods Pro. Ha valaki Apple cuccokkal vette körbe magát, nem talál hozzájuk jobban átgondolt TWS-t, viszont ha más operációs rendszerrel is használná, már billeg az almáskosár.
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest