- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Egyedi mindenkinél... én Prot használok, és egy jó ugrálós, izzasztós edzés alatt sem esik ki a fülemből, de még csak igazgatnom is ritkán kell. Szóval jó ez a cucc.
A vitához, hogy bezzeg a konkurencia, valamint drága: nem kell megvenni🤷🏻♂️ Én szeretem a spatial audiot, head trackinget, jó üzemidő is, és nem mellesleg tetszik a hangja. Kb megjelenéskor vettem, most lett az (pedig rengeteget használom) hogy a zajszűrő recsegő hangot is ad. Bevittem, kicserélték kész... (van rá Care+).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ránézésre alig változott valamit, mégis mindenben sokkal jobb a második generációs AirPods Pro. Ha valaki Apple cuccokkal vette körbe magát, nem talál hozzájuk jobban átgondolt TWS-t, viszont ha más operációs rendszerrel is használná, már billeg az almáskosár.
- Politika
- Gyúrósok ide!
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- 3D nyomtatás
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest