- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
GeneraL_XTX #55 üzenetére
Ettől "félek" én is. Na de mi pénzbe kerül ez? És vajon hány vásárló van vele tisztában, hogy közvetve azért fizet ki több pénzt az adott készülékért, hogy azon jobb minőségű játékokat lehessen futtatni
De persze fejlődni kell, az nem állhat meg. Csak jelenleg kicsit furcsán néz ki, hogy a brutális hardverhez nincs olyan szoftver játékokon kívül.
Bár szerintem a PC-s piac is ilyen helyzetben van. Hiszen átlagos munkára egy i3 esetleg egy régi c2d tökéletesen alkalmas. (persze renderelésre, tervezésre kell a vas bőven)
Tehát PC-nél is ott tartunk, hogy átlagos használatra semmi értelme új vasat legújabb hardvereket venni, mert egy 5 éves vas is bőven kiszolgálja az igényeket.
Ott is leginkább játékra kell az erő, meghogy kihajtsa a proci a legújabb 1000wattos GTX-et -
mazsi1911
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #44 üzenetére
Az 5 nemis, ezt enis tapasztaltam. Akadt tesom telefonjan is nehol, am azota felrakta a 6-ot es csoda tortent, meg gyorsabb mint volt. Az akksirol nem is beszelve hogy +3ora hasznalat naponta.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- SzoftverPremium.hu
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged