- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
GeneraL_XTX #55 üzenetére
Ettől "félek" én is. Na de mi pénzbe kerül ez? És vajon hány vásárló van vele tisztában, hogy közvetve azért fizet ki több pénzt az adott készülékért, hogy azon jobb minőségű játékokat lehessen futtatni
De persze fejlődni kell, az nem állhat meg. Csak jelenleg kicsit furcsán néz ki, hogy a brutális hardverhez nincs olyan szoftver játékokon kívül.
Bár szerintem a PC-s piac is ilyen helyzetben van. Hiszen átlagos munkára egy i3 esetleg egy régi c2d tökéletesen alkalmas. (persze renderelésre, tervezésre kell a vas bőven)
Tehát PC-nél is ott tartunk, hogy átlagos használatra semmi értelme új vasat legújabb hardvereket venni, mert egy 5 éves vas is bőven kiszolgálja az igényeket.
Ott is leginkább játékra kell az erő, meghogy kihajtsa a proci a legújabb 1000wattos GTX-et -
mazsi1911
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #44 üzenetére
Az 5 nemis, ezt enis tapasztaltam. Akadt tesom telefonjan is nehol, am azota felrakta a 6-ot es csoda tortent, meg gyorsabb mint volt. Az akksirol nem is beszelve hogy +3ora hasznalat naponta.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest