- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
Tudjuk majd a következő modell vagy az azutáni már jó lesz a samsungnál.De valahogy sose jön el az áhítatott következő telefon.És a legtöbb ember a jelenben szertné használni az adott készüléket.A samsung hardware téren kivűl semmiben sem jó igazán.Nemérdekel hogy a 66. touchwizz majd jó lesz eddig mindig csak szart láttam belőle.Méghozzá olyanyira szart hogy inkább wm 6.0-át használnék átszabott menü nélkül.És a telefonok is mindig ugyan olyan külsejüek.Lehetne mondani hogy a markáns samsung dizájn.De szerintem simán ronda de főleg unalmas és elcsépelt.Addig volt a samsung jó míg a megapixel háború volt a lényeg.Mostmár kezdenek nevetségesek lenni számomra.
-
törölt tag
attól, hogy a Jet-ben levő cpu régebbi architektúrát használ és nem képes akkora maximális teljesíŧményre, mint egy cortex a8, még az optimalizáőciót nagoyn benézték a Jet esetében... ha jól tudom, akkor az abban levő sc6400/6410 kisebb órajelen futó változatát használja például az első két szifon és az m8 is, "kicsit" jobb eredménnyel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged