Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
válasz
Quasi_modo #45 üzenetére
Uff. Ezt nyilván azért mondod mert az almák nem egyformák.
A külömbség annyi hogy az apple-nél 3 telefon ugyan olyan a samsungnál pedig a d500 óta kb tehát körülbelül hat éve ugyan az a séma majdnem a legtöbb telefonjuknál tehát rengeteg készüléknél nem háromnál.
Igen, én is biztos ezért térem át a Nokiáról...
Az a te választásod és a i8910HD amúgyis egy kivételes készülék amennyiben még mindig nincs nála jobb symbianos telefon szerintem pedig már jó ideje adták ki.Majd az n8 talán.
-
David75
őstag
Tudjuk majd a következő modell vagy az azutáni már jó lesz a samsungnál.De valahogy sose jön el az áhítatott következő telefon.És a legtöbb ember a jelenben szertné használni az adott készüléket.A samsung hardware téren kivűl semmiben sem jó igazán.Nemérdekel hogy a 66. touchwizz majd jó lesz eddig mindig csak szart láttam belőle.Méghozzá olyanyira szart hogy inkább wm 6.0-át használnék átszabott menü nélkül.És a telefonok is mindig ugyan olyan külsejüek.Lehetne mondani hogy a markáns samsung dizájn.De szerintem simán ronda de főleg unalmas és elcsépelt.Addig volt a samsung jó míg a megapixel háború volt a lényeg.Mostmár kezdenek nevetségesek lenni számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest