- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
piszok jól fog hasítani ez a teló...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
FRENK1988
veterán
-
k.
őstag
Hát, nemtudom végülis egy feltörekvő-pár éven belül a világ legnagyobb- telefonmárkájárol beszélsz. Egyre többen olyat vesznek. Az hogy szerinted milyen-és hogy ezáltal te nem veszel- az még nem jelent semmit .Max azt hogy használhatod a samsung chipet az adott márkájú telefonodban.A kinézet meg aztán szubjektív tehát ezzel kéretik nem érvelni.
-
Inarus
addikt
-
Most jön saját OS a Samsungtól, a hardver téren meg az almák is Samsungot futtatnak.
"A külömbség annyi hogy az apple-nél 3 telefon ugyan olyan a samsungnál pedig a d500 óta kb tehát körülbelül hat éve ugyan az a séma majdnem a legtöbb telefonjuknál tehát rengeteg készüléknél nem háromnál."
Ezt csak az mondatja veled, hogy utálod a céget, egyébként pedig nem így van.
[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
válasz
Quasi_modo #45 üzenetére
Uff. Ezt nyilván azért mondod mert az almák nem egyformák.
A külömbség annyi hogy az apple-nél 3 telefon ugyan olyan a samsungnál pedig a d500 óta kb tehát körülbelül hat éve ugyan az a séma majdnem a legtöbb telefonjuknál tehát rengeteg készüléknél nem háromnál.
Igen, én is biztos ezért térem át a Nokiáról...
Az a te választásod és a i8910HD amúgyis egy kivételes készülék amennyiben még mindig nincs nála jobb symbianos telefon szerintem pedig már jó ideje adták ki.Majd az n8 talán.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
David75
őstag
Tudjuk majd a következő modell vagy az azutáni már jó lesz a samsungnál.De valahogy sose jön el az áhítatott következő telefon.És a legtöbb ember a jelenben szertné használni az adott készüléket.A samsung hardware téren kivűl semmiben sem jó igazán.Nemérdekel hogy a 66. touchwizz majd jó lesz eddig mindig csak szart láttam belőle.Méghozzá olyanyira szart hogy inkább wm 6.0-át használnék átszabott menü nélkül.És a telefonok is mindig ugyan olyan külsejüek.Lehetne mondani hogy a markáns samsung dizájn.De szerintem simán ronda de főleg unalmas és elcsépelt.Addig volt a samsung jó míg a megapixel háború volt a lényeg.Mostmár kezdenek nevetségesek lenni számomra.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Az A4 jó és gyors, de az, hogy az iPad 1024-es felbontását elvitte, nem utal arra, hogy ez lesz majd a leggyorsabb telefon. Legalábbis nem látom az analógiát... Ráadásul az OS-t csak és kizárólag 1 db készülékre kell optimalizálni. így valóban nem nehéz optimalizálásról beszélni. az Android és a WinMo pont emiatt küzdenek lassulásokkal. Nem látom a forradalmat megint az Apple oldalán, de az biztos a fentiek fényében is, hogy piszok gyors és jó lesz az új iPhone. Várható lépés volt betenni az A4-et telefonba is. Már csak az a kérdés, 250.000 alatt adják-e majd.
[ Szerkesztve ]
-
geri|
aktív tag
most akkor tuti hogy iPhone HD és nem 4g?
LiveStrong
-
törölt tag
attól, hogy a Jet-ben levő cpu régebbi architektúrát használ és nem képes akkora maximális teljesíŧményre, mint egy cortex a8, még az optimalizáőciót nagoyn benézték a Jet esetében... ha jól tudom, akkor az abban levő sc6400/6410 kisebb órajelen futó változatát használja például az első két szifon és az m8 is, "kicsit" jobb eredménnyel...
-
Ez a kis bösz a gép alaplapja?
Jól össze van rakva.
System on Chip rulz -
AS
félisten
válasz
RaveForce #27 üzenetére
Hatalmas tévedés azokban elavult lassú CPU van.
A Mostani A8 a 1 GHZ val nem lehet összehasonlítani ..
Kb olyan mintha Trabantot egy Ferrarival mérsz össze.
A8 as még 500 mhz én is joval gyorsabb mint a Jet ben levő 800 as arm.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
RaveForce
veterán
samsung jet, samsung spica, azoknál is elvileg nagyon gyors a cpu, mégis kenheted a hajadra
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Frenky87
aktív tag
Androiddal sosem volt bajom, egy telefonra cserelnem el a mostanit, az meg a Desire.
///
http://www.engadget.com/2010/03/23/samsung-galaxy-s-hands-on-with-video/
smooth & steady szavak parosat itt sem ismerik azt hiszem...
[pedig hat 10x okosabb ez, Samsung PR-felelose megmondta]
///
-
törölt tag
sanszos az azonos proci alacsonyabb feszen/sebességen. apple szereti ezt játszani, hogy hardware szinten adott minden, de csak későbbi OS-ekkel lehet "unlock"-olni a funkciókat.
-
bmwk1200s
őstag
Az azért durva, hogy hova lekicsinyítették az alaplapját....
[ Szerkesztve ]
Semmit sem írok alá!
-
Probber
őstag
Végül is érthető, hiszen lényegében csak méretbeli különbség van/lesz a két készülék között.
[ Szerkesztve ]
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
AS
félisten
Akkor még mindig Samsungban lesz világ leggyorsabb mobil CPU és GPU, igen
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Répafőzelek
tag
válasz
Lotusomega #9 üzenetére
Már csak egy Nokia N8 hír hiányzik!
-
z0d1AK
nagyúr
"A4 jelzésű integrált processzorával a fedélzetén érkezik, legalábbis az alant létható kép tanúsága szerint a központi vezérlőegység ugyanazt a „339S0084” és „APL0389” jelzést viseli, mely az iPad processzorán is olvasható"
E miatt értelmeztem félre.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
cqr
aktív tag
Pedig az sem lenne "nagy szám" ha egy az egyben megkapja az A4-et.. Gyakroltilag a 3gs-nél csak prociban etősebb (600 vs 1000Mhz).
Mindemellett a galxy s erősebb a full A4-nél is, (cpu-ban kb egal, a gpu -árnyalásban- meg up to 2.5-ször) szóval nem valószínű hogy olyan lehetetlen lenne akár 1Ghz-en beledobni a hummingbird-öt a 4G-be.
-
Straw
senior tag
"Apple minden téren igyekszik egységes megoldásokat alkalmazni készülékeiben, mely nem csak az alapanyagok beszerzési költségének minimalizálását teszi lehetővé"
A még nagyobb lehúzás érdekében
mert árat tuti nem csökkentenek sőt.
42
-
Eddie141
senior tag
Durva teljesítményre számíthatunk az biztos
(bár árra is
)
-
SZ4B
tag
a 11 órás iPhone híreket hallották, köszönjük a figyelmüket, legközelebb 2-3 óra múlva találkozunk újabb apple hírekkel...
szigNÓ
-
z0d1AK
nagyúr
Azért lehet majd benne kakaó, ha elég az iPad-nak is.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple iPad villámgyors processzorának módosított változatával érkezik az iPhone HD.
- Túra és kirándulás topic
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest