- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
GeryFlash #40 üzenetére
A tervezők hibája mindig a kisebb aksi. Egy kasznit úgy is simán meg lehetne kreálni, hogy 2400mAh helyett 3000-es legyen a telep. Csak ugye akkor a jól bejáratott gépsorokat bacogatni kellene... Tervezési innovációból a legtöbb nagy gyártó elégtelenre vizsgázna. Illetve egyik nagy gyártónak sem kenyere, hogy egy okostelefon 2-3 napokat lazán elmenjen. Hisz akkor ha kijön az új, még vékonyabb, még kecsesebb, még-még-még... csúcskészüléke, akkor mit csinál majd? Én például xarnék bele, ha a telefonom 250gr-os, de 4500mAh aksival röhögve elmenne 10-12 óra kijelzőidőt és 1cm "vastag" lenne. Aki sír negyed kiló miatt, hogy nehéz és elfárad a keze, az gyúrjon vazze vagy menjen kislány képzőbe esetleg eunuchnak. Van amikor a sok fémpénztől 4-500grammot is nyom az ember pénztárcája, mégis zsebben hordja... Hm, az bezzeg nem nehéz.
Mindegy, hülyéknek áll a világ.
-
Dominó85
addikt
válasz
carbapenem #33 üzenetére
Én végig vittem a rendelést, miután beraktam a kosaramba 1db-ot a spanyol raktáras linkből. Aztán utólag kéri ugye azt, hogy hova kalkulálja a szállítást és annak költségét. Itt beírtam a címem és az országot, majd rányomtam a rendelés gombra. Aztán a rendelés szövegébe beírtam, hogy csak akkor kell a cucc, ha tényleg spanyolból jön, ellenkező esetben full refund. Határozottnak kell lenni a kínaiakkal, ezt 100+ rendelés alatt megtanultam. 3. napon délelőtt/vagy kora délután, már nem tudom, jött a DPD futár a csomaggal.
Ennyi a történet. Én sohasem adok másnak a véleményére úgy, hogy nem is rendelt még onnan (és ezt nem rád értem). Sok nagyokos meglátja, hogy szállítás csak spanyolba és portugálba... A nagy frászt! Kérem szépen anyagias világban bizony minden egyes vevő számít. Főleg, hogy a 10400-as Xiaomi powerbank bekerülési ára 12USD körül van. Ezt egy Aliexpresses 100.000+ eladású 3 gyémánt koronás eladó írta.
-
Dominó85
addikt
válasz
carbapenem #29 üzenetére
Hidd el teljesen ingyen hozza a DPD futár! NINCS az EU warehouse-os rendelésnél shipping fee a Xiaomi powerbank-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged