Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
SGS tulajként gyári 2.1-gyel voltak problémáim (nem voltak vészesek, észlelem az időnkénti lassulásokat, de messze nem zavar annyira, mint másokat). Szervízben frissíttettem Froyóra, ez (és egy sim-csere a szolgáltatómnál, mert ami volt, az bizony egy évtizedes volt) gyakorlatilag mindenre gyógyírnak bizonyult. Nyilván még sokkal többet ki lehetne hozni főzött ROM-mal, de az nem az én világom.
Ettől függetlenül a következő telefonom (legkorábban az év végén, de inkább jövőre) vagy iOS-os, vagy WP7-es lesz, egyszerűen azért, mert olyanom még nem volt és mindkét rendszer érdekel. (Bár szerintem az SGS mellé nézek majd egy használt 3GS-t vagy Omnia 7-et.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Baseus Rib WXPG-01 Vezeték nélküli töltő, állvánnyal, 15 W, fekete
- Baseus Airpow powerbank, külső akkumulátor fekete (20000mAh, 20W, QC + PD)
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Gamevice Flex - okostelefon játékvezérlő
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest