- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
VágniValó #164 üzenetére
"Recently I heard an interview with the Brazilian translator of the books (Tomasz Barcinski) where he said that The Witcher book franchise has sold over 5 million copies just in Eastern Europe, and even before the games came out.
I tend to believe that, but I have found no sources to confirm that data."
Ha ez igaz akkor azért milliós eladott darabszámmal már számíthatott volna kicsit nagyobb sikerre is Sapkowski, de kötött egy meglehetősen felelőtlen szerződést. (És nem tartja túl sokra a video játékokat egy interjú során ez is kiderült) Az a bizonyos Mikiegér kizárólagos játékadaptációs engedély 1000 dollárért eset akkor..
Egy másik:
Az alábbi grafikon egy kiadó által az Amazonon forgalmazott első Witcher könyv eladásait mutatja. Kissé fura, hogy 2015 után hogy megugrottak az eladások. Mi is történt 2015-ben ? Jah kiadták a Witcher 3-at májusban
Fura.
(Ez persze egy kiadó egy platform, de ha ez volt az általános trend, akkor elég valószínű az összefüggés.) -
Rexdemon
aktív tag
válasz
VágniValó #115 üzenetére
Thanks & utólag Neked is!
A kettő nem zárja ki egymást, én a mai napig gondosan vásárlok "analóg" könyveket és képregényeket, elvégre ha gyermekeim olvasó korba lépnek, nem adhatom nekik a Kindle-t, hogy "nesze, szeresd meg az olvasást".
Btw 5 éves lányom már most kinézett kettőt,h azokat fogja elolvasni mindenképpen, ha majd tud - nyilván azért mert tetszett neki a borítója ^^ -
zseko
veterán
válasz
VágniValó #79 üzenetére
Még középsuliban egyszer úgy alakult, hogy buszra várás közben olvastam és néztem az órát, hogy mennyi van még hátra indulásig, így emlékszem, hogy akkor ~60 oldalt olvastam el 45 perc alatt. Ebből könnyen kijön, hogy meddig tartott egy ~250-280 oldalas könyv
mindig volt nálam legalább egy, de inkább kettő, mert mi lesz ha végzek vele mielőtt hazaérnék
Egyéni rekordom a Robert Ludlum - A Bourne-rejtély, ami egy nap volt. ~850 oldal lehet. Meg is feküdte a gyomromutána egy jó pár napig, hétig nem olvastam. De heti szinten 2-4 könyv megvolt, jó sokáig. De egyébként is, ha érdekesebb volt, akkor jó ha kitartott másfél-két napig egy 4-600 oldalas könyv, mint például a Harry Potter
Sokszor alvás helyett is olvastam.
(#95) bLaCkDoGoNe mikor olvasás közben arra eszméltem ügyeletesként, hogy mintha zavaró hangok jönnének valahonnan, aztán kiderült hogy valaki percek óta rángatja a vállam, meg magyaráz valamit hogy kit keres, na az szép volt
(#96) janeszgol nem teljesen rossz, persze, történet érdekes is lehetne. Csak valahogy szarul ír. Mikor C.G.Jung könyve jobban lekötött, azért az... érdekes, na
-
janeszgol
félisten
válasz
VágniValó #84 üzenetére
Az olyan könyv, mint a Titánok harca, na az 9 nap volt, de hát ez nem átlagos könyv terjedelmű.
Nálam az a szabály, hogy ha egy kb 400 oldalas, azaz átlagos terjedelmű könyvet nem tudnék pár nap alatt elolvasni, hozzá se kezdek. Ha kell, akkor egy órával hamarabb kelek, de időben kiolvasom.Igaz cserébe nem minden héten olvasok könyvet. Valamikor zsinórban egy hónap alatt kiolvasok 5-10 db közöttit, aztán hetekig semmi könyv, csak újság és net.
-
-
bunnyhu
senior tag
válasz
VágniValó #54 üzenetére
Őszintén már nem emlékszem ennyire rájuk, de azt tudom, hogy egybe bedaráltam az összeset, szóval annyira szar nem lehetett
Na jó, arra emlékszem, hogy valamelyik kötetnél fejezeteket hagytam ki, mert már fingom se volt kiről szólnak annyi szál futott, úgyhogy csak a főszereplőkre vonatkozóakat olvastam
Ami viszont tuti, hogy sokat adtak a sztorihoz (bár ugye egy ideje már elágazott a sorozat a könyvtől, sőt már előrébb jár), és a vaják könyvek még csak ezt sem nyújtják, sőt, szerintem a játékból többet tudtam meg a szereplőkről mint a könyvekből. -
tomazin
veterán
Ez teljesen így van. A játék mögé rakott minőség és rengeteg munka futtatta fel a könyveit is, amit én mind megvettem, de csak azután és amiatt, hogy játszottam a w3-al és szerettem volna azt a világot, amit cdpr elémrakott megismerni. Úgyhogy nyaljon sót, hogy 2,5M HUF-ot legombolt róluk, mert úgyis megbuknak, ahhoz kicsit erős ez az összeg szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest