- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Az jelentkezzen, aki a könyvet előbb olvasta, minthogy a játékkal játszott volna...
Igazából kevés magyar lehet ilyen. Nem rosszak a könyvek, de mikor olvastam, már a játékot láttam magam előtt.
A hangulatot a játék alapozta meg.
Ellenben a LotR esetében a könyv és a film hátterével sem készült igazán ütős játék. A GoT esetében sem.
Viszont a 9500$n is aránytalanul kevés. Meg fognak itt egyezni. Ti se vesszetek össze ezen, mert tíz év múlva majd rácsodálkoznak a lengyelek a 300k hozzászólásra a topikban, mit itt az angolok: [link] -
philoxenia
MODERÁTOR
Személyeskedést ne!
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
Szívesebben fizetnék a szerzőnek és a kiadónak egy minimális összeget egyszeri olvasásért, mint a könyvtárakban. Akár Spotify-szerű módszerrel például. Számomra nonszensz, hogy a nyilvánvalóan töredékébe kerülő digitális példányért annyit fizessek szinte, mint ami a polcra kerül.
Előfizetőknek 1000Ft
E-book 950 -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Rexdemon #116 üzenetére
Sokáig jártam könyvtárba, sajnos ez tudtommal digitális formában nem létezik Magyarországon. Sok éve digitálisan olvasok, még a Nokia 6233-on kezdtem java formátummal.
Angolul csak képeskönyveket tudnék sajnos olvasni, pedig nagyon szerettem volna ezt a sorozatot folytatni, de nem fordították tovább... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
#25237004 #108 üzenetére
Nekem bejött míg írt Martin, most végül is már csak a sorozatot lehet nézni. Kevéssé ismert talán, nehéz és terjedelmes Steven Erikson regényfolyama. Abercrombie nagyon jó az újak közül.
Robin Hobb műveit is kedvelem, várom a Szél neve további folytatását is. Mark Lawrence Tövisek trilógiája, Brandos Sanderson Ködszerzete is nagyon jó.Poe az elődje minden modern misztikus/természetfeletti könyvnek, mint Verne a sci-fi-nek.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Azt (Egri csillagok) én is. Sőt ugye nagyon sok könyvet többször is. Vernétől ami elérhető volt, stb.
Azonban az akkoriban hozzáférhető könyvek száma azért korlátozott volt. Pláne tizenéveseknek valóból.
Fantasy nekem a Gyűrűk ura volt az első, a megjelenésekor vettem meg, a fél osztály elolvasta az én példányomat. Mondjuk én is nagyon gyorsan elolvastam, mert épp "betegállományban" voltam, másodikos középiskolásként.
Akkoriban azonban '81 táján még kevés könyv volt igazán fiataloknak is való. Dumas, Verne, Karl May ilyesmik, de ez csak max két-háromszáz könyvet jelentett. Konkrét emlékem , hogy 13 évesen dinnyevirágot szedtem nyáron diákként és rácsodálkoztak, hogy Ráth-Végh-et olvasok, Őt nagyon szerettem. -
philoxenia
MODERÁTOR
Hány évig? Heti hárommal, ami tényleg nem lehetetlen, persze azért nagyon könyvfüggő csak évi 160 körül jön ki... Persze az ezerhez elég hat év, de gondolom harmadik osztályban azért kevesebbet olvastál még, vagy a képeskönyvek is ideszámítanak?
Ha hétfőn nem volt adás, akkor nem lehetsz sokkal fiatalabb mint én, bár én már akkor kilenc voltam, mire egyáltalán lett tévénk. Utána se sok érdekes volt benne persze, meg a takaró alatt olvastam sokat, a tévét meg akkoriban még nem lehetett bevinni oda...
Kik voltak a kedvenc szerzőid anno?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged