- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexdemon
aktív tag
válasz
GypsFulvus2 #134 üzenetére
Na b+
Akkor ezt is
-
Rexdemon
aktív tag
válasz
VágniValó #115 üzenetére
Thanks & utólag Neked is!
A kettő nem zárja ki egymást, én a mai napig gondosan vásárlok "analóg" könyveket és képregényeket, elvégre ha gyermekeim olvasó korba lépnek, nem adhatom nekik a Kindle-t, hogy "nesze, szeresd meg az olvasást".
Btw 5 éves lányom már most kinézett kettőt,h azokat fogja elolvasni mindenképpen, ha majd tud - nyilván azért mert tetszett neki a borítója ^^ -
Rexdemon
aktív tag
válasz
philoxenia #109 üzenetére
"várom a Szél neve további folytatását is."
Azt bizony nagyon..., de semmi jelen,h készülne. "Elmartionozta" a derék (szintén) szakállas barátunk.
Amit még lelkesen ajánlok,
1. az a Dresden sorozat, nagyon jó urban fantasy sorozat. és az írónak meg van az a kellemes szokása, h egyre jobbak a részek.
2. Marko Kloos Frontlines szériája is remek, military sci-fi, imádom. (USAban élő német író, katona volt, érződik,h tudja miről beszél. Az egyik könyvben még egy német viccet is elsüt, zseniális) -
Rexdemon
aktív tag
válasz
philoxenia #77 üzenetére
'77-ben születtem, s mily ironikus: épp a mai napon lettem 41.
Évekig volt olyan melóm,h gyak napi 10 órában csak olvastam, ill mivel angolul is tudok olvasni, nem korlátoz a hazai könyvkiadás. Amikor meg bejött 2011-ben a Kindle... omfg, mennyi könyv
Ha jobban meggondolom, nem teljesen igaz,h "csak fantasy" rosszul fogalmaztam: tán' a fantasztikus irodalom lenne rá a jobb szó, ha nem hangozna hülyén. (fantasy, scifi)
Azért ma már kevesebb időm van, de heti min. 1 még megvan. ^^PS: David Gemmel könyveit olvassátok el, nekem ő az egyik nagynagynagy kedvencem.
-
Rexdemon
aktív tag
válasz
TheNewDawn #43 üzenetére
Tökéletesen így van. Anno a Witcher1 miatt vettem meg, akkor még angolul a "The Last Wish"-t, elolvastam, nem volt rossz, de nem volt különösebben jó sem. A többit meg sem rendeltem, a magyar kiadásokat kölcsönkaptam egy haveromtól, de azzal is felhagytam, mert rengeteg sokkal, sokkal, SOKKAL jobb írónak, sokkal jobb könyve van, mint ennek a fickónak. Jelzem, GRR Martin sem különösebben szimpi alak, de Sapkowskihoz képes egy charmeur
Nem tudom megmondani,h hány könyvet olvastam el életemben, de ha csak a fantasy-ket számolom, akkor sem tudom megmondani...erős gyanúm van,h jócskán 1000 felett vagyok, (hűbaz+ ebbe bele sem gondoltam eddig) azt hiszem ez már statisztikai mennyiség.
Több minden is felháborító (fentebb leírtátok már) de amit igazán annak tartok,h anno azt mondták,h X pénz + % a bevételből, arra jutott,h inkább leveszi őket annyival ott helyben, amennyivel tudja, mert "úgyis bukás lesz".
Ez épp ellentétes a jóhiszeműséggel. (A CD projekt meg keresse fel,h a játék megjelenése óta megugró könyveladásokból osszon nekik vissza pénzt. Nem fogják megcsinálni. Nem lehet. Ha lehetne, sztem akkor sem tennék.) Azóta is minden fórumon elmondja,h nem játszott a játékkal, szte baromság az egész, süt róla a megvetés és a sznob nagyképűség, ha a könyveiről beszél. Sokkal, sokkal, SOKKAL jobb könyvek, SOKKAL sikeresebb írói 1000X jobb fejek - nem mellesleg korrektebbek is vagy két dimenzióval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged