- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
VágniValó #84 üzenetére
Az olyan könyv, mint a Titánok harca, na az 9 nap volt, de hát ez nem átlagos könyv terjedelmű.
Nálam az a szabály, hogy ha egy kb 400 oldalas, azaz átlagos terjedelmű könyvet nem tudnék pár nap alatt elolvasni, hozzá se kezdek. Ha kell, akkor egy órával hamarabb kelek, de időben kiolvasom.Igaz cserébe nem minden héten olvasok könyvet. Valamikor zsinórban egy hónap alatt kiolvasok 5-10 db közöttit, aztán hetekig semmi könyv, csak újság és net.
-
janeszgol
félisten
Na, végre valaki. Ugye milyen szarok a könyvek nyelvezete? Néha elgondolkodtam azon, hogy ezt értelmes létforma írta-e és ha igen, mit szedett előtte. Mert akkor nekem is azt kell olvasás előtt.
zseko (#15), pedig a történet nem rossz. Sokkal-sokkal jobban is meg lehetett volna írni ezt a grandiózus történetet, de így se rossz. De pont ezért nem vettem meg a könyveket, mert csak nem rossz, illetve a nyelvezet tré (nem minden könyvnek).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest