Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
quailstorm #61 üzenetére
Köszi a konstruktív választ!
-
válasz
quailstorm #57 üzenetére
És mi van akkor, ha x86 alapú tableten akar az ember Linux-ot futtatni?
Pl. Asus Fonepad-ban Atom proci pörög... -
vamzi
senior tag
válasz
quailstorm #53 üzenetére
Smartq t20-ra pl hivatalosan létezik ubuntu. Ha nagyon elszánom magam, akkor ki is próbálom majd, mivel úgy érzékelem, hogy android oldalról megszűnt a t20-as támogatása. Egy dualbootban gondolkodom.
-
Lambach
tag
válasz
quailstorm #55 üzenetére
mindenütt azt látom nyavalyogni, hogy x86 progi nem megy arm-on. Akkor ezek szerint ezen se fog működni semmi? egyáltalán hogy lehet telepíteni bármit erre az emulált windowsra?
-
Lambach
tag
válasz
quailstorm #53 üzenetére
Most láttam, hogy valami ezeréves szar androidos telefonra xp-t tettek fel. Azok egymagos telefonok voltak, lassan bootolt minden lassú volt. Nekem 4 magos telefonom van 2 giga rammal. Ezen már elvileg lehetne normálisan működtetni az xp-t, vagy a 98-at. Ezeken pedig futna rendes Word. Erről mit gondolsz?
-
Nara19
aktív tag
válasz
quailstorm #51 üzenetére
A cikk címében androidos officok vannak. Te úgy mondtál itt nagy okosságokat, hogy még soha nem volt androidos készüléked? Androidot használtál egyáltalán?
-
Lambach
tag
válasz
quailstorm #49 üzenetére
Ez a Linuxos mágia nekem magas. Rootolni kell hozzá meg ilyesmi nem? Hogy van ez az egész. Elejétől a végéig érdekelne. Tudon google a barátod, de ha leírod nekem, azt hálásan megköszönöm!
-
Lambach
tag
válasz
quailstorm #46 üzenetére
Nyelvi ellenőrzést tud?
-
Lambach
tag
válasz
quailstorm #44 üzenetére
Ez a program egy kaki, már bocsánat. Nem látja a szöveget. Pl nem tudok benne keresni. Beírom a leggyakoribb szót, ami a szövegben van, és nem látja.
Mutat egy rakás funkciót, mint a gépes progi, de nem csinál semmit. A nyelvi suport emeli többek között az MS Office-t az Androidos progik fölé, és tökre megörültem mikor láttam, hogy ilyet is tud, de valójában nem tudja.
Mindenesetre köszi a tippet azért -
Lambach
tag
válasz
quailstorm #42 üzenetére
Remek.
Most azt áruld el nekem, hogyan lehet bekapcsolni a nyelvi ellenőrzést. Mert nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest