Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Nem, csak felraktam egy csomó embernek ROMokat...
Eddig volt:
LG GT540, Xperia X8, X10 minipro, SGS2, Note N7000, DPS dream7, HTC HD2, SmartQ T20, S5830i (a topicját is én nyitottam, tartottam egy darabig). Röviden a tapasztalatom. Persze volt még más is a kezemben, csak nem annyi ideig.
De jóformán tényleg csak másoknak segíteni. Pl hamarabb raktam fel LG GT540-re CM7-et, mint hogy be tudjak lépni a beállítások menübe. Ez van. Lehet kifejezni a nemtetszést.Meg jelenleg is van a Nokiámon egy ratyi droid port.
De birtokolni, vagy huzamosabb ideig használni, na olyan nem volt. Éppen ezért nem volt soha időm eljutni idáig, hogy chrootolva rakjak mellé asztali disztrót. De haver rakott és mutatta. SGS2-őn. Ennyi maradt meg belőle. Még az egeret is be lehetett állítani touchpad emulátorra, és nem kellett mütyürészni.
Na meg Samsung Omnia 2-őn is droidoltam 2.2-vel, nem semmi kínlódás volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged