- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Nem tudom, de én e mondat után nem látom olyan katasztrofálisnak a dolgot: "Ez ugyanis egy új rész a grafikus kezelőfelületen, amelyen szponzorált tartalmak jelennek majd meg, azaz konkrétan hirdetések." Vagyis a menüben lesz egy hackelés nélkül eltávolíthatatlan hely/sor jól látható helyen a fizetett hirdetéseknek, amit az egyszeri user akár figyelmen kívül is hagyhat. És ezzel szerintem nincs gond, pláne, hogy a tévé gyártója is kap ez után némi pénzt.
Ha viszont Android TV-n is megjelennek a teljes képernyős alkalmazások során is beuszó reklámcsíkok, no, az már nem lesz okés. Bár van olyan sejtésem, hgoy ezt ezen forgalmazók se mernék meglépni, feládozva a hosszú távú siekert némi rövid távú aprópénzért.(#36) Joshi Hallod, én bizonzos jelképes összeget, pl. 20 dollár egy évre, még hajlandó is lennék erre kifiyetni. Mondjuk van "grabber" addonom, amivel le tudok tölteni videókat, kikerülve ezzel a reklámokat.
(#33) <Adamsky> Meg kéne már néznem ezt a filmet, hogy folyton-folyvást hivatkozik rá mindenki.
(#48) salapp Ez melyik filmből van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- RAM topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra