Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Necroman_Mk2

őstag

Nem tudom, de én e mondat után nem látom olyan katasztrofálisnak a dolgot: "Ez ugyanis egy új rész a grafikus kezelőfelületen, amelyen szponzorált tartalmak jelennek majd meg, azaz konkrétan hirdetések." Vagyis a menüben lesz egy hackelés nélkül eltávolíthatatlan hely/sor jól látható helyen a fizetett hirdetéseknek, amit az egyszeri user akár figyelmen kívül is hagyhat. És ezzel szerintem nincs gond, pláne, hogy a tévé gyártója is kap ez után némi pénzt.
    Ha viszont Android TV-n is megjelennek a teljes képernyős alkalmazások során is beuszó reklámcsíkok, no, az már nem lesz okés. Bár van olyan sejtésem, hgoy ezt ezen forgalmazók se mernék meglépni, feládozva a hosszú távú siekert némi rövid távú aprópénzért.

(#36) Joshi Hallod, én bizonzos jelképes összeget, pl. 20 dollár egy évre, még hajlandó is lennék erre kifiyetni. Mondjuk van "grabber" addonom, amivel le tudok tölteni videókat, kikerülve ezzel a reklámokat.

(#33) <Adamsky> Meg kéne már néznem ezt a filmet, hogy folyton-folyvást hivatkozik rá mindenki.

(#48) salapp Ez melyik filmből van?

Új hozzászólás Aktív témák