- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Download-ba szerintem biztosan be tudtal volna menni, ha egy aksi ki-be utan nem, ilyen JIG-gel szinte mar biztos.
A garanciabukast meg felejtsd el. Konkretan egy eve nem latott a telefonom hivatalos Samsung szoftvert amikor szervizbe vittem, 4.0 futott rajta amit soha nem is adtak ra ki, termeszetesen rootolva volt. Fuggetlenitve is volt. Biztos ami biztos visszacsinaltam gyarira, bevittem, es semmit nem vettek eszre, nem is hiszem hogy nagyon akartak.
-
assemble
addikt
Rendesen mukodnek a dolgok, amig olyan dolgokat akarsz csinalni, amit a "vezer" epp megenged. Es ebbe nem tartozik bele peldaul a telefonodra/rol valo masolgatas kulon szemet szoftver nelkul, de meg azzal sem, ha mas gepevel probalkozol, nem tartozik bele az app telepitgetes, csak az o kozponti rendszerukbol ahol csak azok az appok kerulhetnek fel amiket ok szemely szerint jovahagytak, nem tartozik bele a bluetooth-on valo file kuldes, nem tartozik bele a filerendszerbe valo betekintes sem, nem tartozik bele a gyari bongeszo lecserelese sem. Igazabol kb semmi nem tartozik bele, amibol vagy nincs kozvetlen uzleti erdekekuk, vagy nem teljesen elengedhetetlen az alapveto hasznalathoz is.
Egyebkent a 2.3.4-es gyari (Samsung) ROM-ok baromi regiek, kb 1 eve vannak 2.3.6-osak. Egyreszt. Masreszt: Amit te az Android hibajanak rosz fel, az egyaltalan nem az Android hibaja, hanem a Samsung egy konkret modelljenek egy konkret szoftverenek a hibaja. Gyari, erintetlen akarmilyen Android-ban egyik emlitett hiba sincs benne, ebben gyakorlatilag biztos lehetsz. De szerintem meg a friss Samsung fele ROM-okban sincs semmi hasonlo hiba. Ha meg lusta vagy frissiteni, igy jartal, de ha csak annyi energiat fektettel volna bele amig itt eloadtad a panaszaidat, mar haromszor megcsinalhattad volna ennyi ido alatt nullarol.
-
rjg
őstag
Nézd, a Te végzettségeiddel nem hiszem, hogy rendszergazda jogot szerezni a telefonodon olyan őrült kockázat lenne. Viszont "kinyílna előtted a világ", le tudnád tiltani/törölni a felesleges, erőforrás zabáló Samsungos bloatware-eket, beállítani, hogy melyik app-nak milyen jogosultságokat adsz. Sőt, a biztonsági mentésnek köszönhetően rizikó nélkül tudnál upgradelni, a belakott alkalmazásaid beállításainak megtartásával.
-
-
assemble
addikt
lol, mi tart vissza? Mehetsz sorbanallni almas telefonert negyedmillio forintert aminek az osszes lenyeges ujitasa hogy a kijelzoje kapott egy sor ikonji helyet hogy aztan onkent lemondj a szabadsagrol es bezard magad az apple jo kis walled garden-jebe. Vagy fejest ugorhatsz a WP telefonok iranyaba is, csak nem biztos hogy abban a medenceben viz is lesz.
Csupa jo alternativa
Konkretan mi bajod egyebkent a teloval? Nekem is SGS-em van, es messze ennek a telefonomnak az OS-evel vagyok a legjobban megelegedve az osszes okostelefonom kozul ami volt. Funkcionalitasban, hasznalhatosagban magasan ver mindent, kb minden program letezik ra amit akarok. 2.1-el jott ki a telo es most teljes erteku 4.1 fut rajta, ez 5 fo verzioval van odebb a kiadasi verziotol. Es sebessegben is kicsit gyorsabb, mint egy iPhone 3G iOS 4-el
Semmi ertelmes alternativat nem latok ra jelen pillanatban. A GS1-nel hardveresen mondjuk kezdek jobbra vagyni, a cirka 350 MB elerheto RAM-ja, meg a lassu memoria chipje miatt neha azert vannak lassulasok neha, de ennek az OS-nek nem sok koze van.
A cikkhez: Szerintem meglesz az boven
-
BDave
őstag
Igen. Megveszik olcsón és azt várják el, hogy úgy fusson a rendszer, mint egy 2 magos telon. Hasonló a helyzet, mint Windows esetében. Mivel a platform nyitott, ezért szinte nincsenek korlátai a rendszer futtatásának. Ha csak S3akat gyártanának, akkor nem lenne semmi gond a felhasználói élménnyel, viszont kevesebben használnának ilyen eszközöket.
És attól függetlenül, hogy nyitott a rendszer, egyre jobb lesz!
-
hallerlaller
addikt
Azért a drágább készülékekből is bőven fogy, pont azáltal, hogy megszokják az emberek és ha esetleg váltanak felfele akkor inkább egy ismerős rendszerre esik a választás. Szerintem.
(#20) Totheground
'Figyelem, figyelem! Felhívjuk az autópályán utazók figyelmét hogy legyenek óvatosak, mert egy õrült a forgalommal szemben robog.
-Hogyhogy egy? Mind!'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2287
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2286
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest