- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
darvinya #160 üzenetére
Én pár napja a bcm4330-as moduláris WiFi drivert akartam kernelbe ágyazottá tenni. Szépen lefordította a compiler, el is indult vele a Wifi, de most tessék kapaszkodni: 20 perc alatt 0-ra vágta az akkut.
Pedig csak annyit tettem, hogy ugyan azt a kódot lényegében máshová tettem át!
Ennyit arról, hogy esetleg a gyártó nem teszteli ki a drivert. Megírja, beteszi egy tesztkörnyezetbe, emulál különféle szintetikus teszteket, átadja. Átrakják egy másik rendszerbe. Puff. Nyilván már a bétába belebukik, tehát ilyen szélsőséges hiba nem jön ki a fejlesztői fázis alól, de mi van, ha csak annyi történik, hogy az én példám szerinti utat bejárva nem 27 órát megy vele az a készülék, ami megkapja, hanem 15-öt?
Megkapja a tesztelő. Nyomkodja, nézegeti, ki-be kapcsolgatja a WiFi-t is, minden megy a papírforma szerint. Rutinosan esetleg ráteszi egy logcatre, megnézi, sehol egy hiba. Mehet a boltba. Kimegy. 3 napon belül 10 ezer felhasználó jelzi, hogy úgy merül a teló, mint az U-Boot...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
darvinya #118 üzenetére
Nekem tiszta, nem nekem kell tisztába tenni. A Unix előtt is létezett PC, nem minden arra épült.
Azt meg már a középsuliban bemagoltatják, hogy "A kernel az OSI modell kapcsolati rétege, a felhasználó és a hardver közötti operátor, ami felelős az API futtatásáért, a folyamatok elindításáért, felfüggesztésért, vagy megszüntetésért."
-
A Samsung elég sok GB telefonjába is belehegesztette, a mostani Ace 2-m is tudja.
(#51) anulu: szóval lett egy hardverhibás Androidos telefonod. Az nem az Android hibája. Az már más kérdés, hogy a szervíz töketlenkedik, és nem képesek kijavítani vagy cserélni. Ugyanez előfordulhat bármely más rendszernél is.
-
BDave
őstag
-
azopi74
addikt
SFU 3.5-el minden mai windows (XP SP1-től felfele) POSIX kompatibilis elvileg, tehát lehet akár unixnak is nevezni
De ez annyira tudománytalan. De az igaz, hogy a WP-nek is kb annyi köze van a UNIX-hoz, mint az androidnak vagy az iosnek...
Minden mai OS-nek a gyökere a unix, csak az egész olyan anakronisztikus... -
anulu
félisten
bocs, de meglátásom szerint windows based server =/= android telefon. előbbiekben otthonosan mozgok, utóbbiban erősen csak felhasználó szintet ütöm meg. hozzátenném, hogy nem is érzek késztetést, hogy jobban belemásszak. a telefon nekem használati eszköz. se több se kevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Napelem
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- Filmvilág
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest