- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
válasz
Oppenheimer #80 üzenetére
ehehe, mit találtam: [link]
-
assemble
addikt
válasz
A zart okoszisztemat amit irtam, azt almara irtam, persze ujonnan a Microsoft is ebbe az iranyba ment - nagyon ugy tunik, hogy vesztere, ami abbol is nagyon jol latszik hogy milyen jol "magadra" vetted amit irtam mikozben egyaltalan nem is arrol irtam ezt az egeszet. Emiatt viszont kulonosebben nem is reagalnek a dolgokra, de annyit azert elmondok, hogy a "minek az bele" erv amivel gyakorlatilag vegig ervelsz, szerintem nem erv.
#81: a gyari bongeszo lecserelese alatt az alapertelmezett bongeszo atallitasat ertettem, amit semmilyen modon nem tehetsz meg iOS alatt. De ha mar szoba hoztad: Firefox nincs iOS-re, soha nem is volt, es valszeg nem is lesz, a Chrome pedig ami van az nem igazi Chrome mint Android-on, gyakorlatilag a Safari-t hasznalja es csak egy "skin" korulette, mint kb az osszes tobbi bongeszo, szinten az iOS korlatoltsagai miatt.
-
hallerlaller
addikt
válasz
ez a zune egy remek program, használd egészséggel.
"app telepitgetes, csak az o kozponti rendszerukbol"
ez mindenhol így kényelmes és normális. Legalább megoldják, hogy ótvar szar appok ne kerüljenek a userek telefonjára. Ja, hogy a warez miatt kéne? Akkor bocs.pl. a mobilaréna által is 10/10/10-re értékelt swype beta-t én azért nem nevezném 'ótvar szar'-nak.
"filerendszerbe valo betekintes sem"
??? Mért akarna abban bárki is turkálni? Őszintén, egy telefonon, mégha az okos is, ez miért fontos?természetesen itt is úgy tervezték, hogy semmi szükség erre, ezért nincs is a gyári androidban fájlkezelő, de nem kell megmondani másoknak hogyan használják, ha ő neki ez kell akkor ez kell. (nem mellesleg nagyon sok embernek ez igenis fontos, biztos buták)
"gyari bongeszo lecserelese"
Mivel a gyári is kiválóan működik, nem kell lecserélni se.persze, kivéve amikor nem működik olyan kiválóan..
na megyek is warezolni
-
darvinya
titán
válasz
A probléma csak annyi evvel, hogy te mint felhasználó nem élsz.
Csak arra kellesz, hogy etesd és türd amit ő elképzel.Ennyi.
-
keIdor
titán
válasz
Másrészt mehet rá másik böngésző, van Firefox meg Opera iOS-re.
-
anulu
félisten
válasz
Oppenheimer #2 üzenetére
Galaxy S (1)
10: már volt szervízben is, nem találtak hibát benne, visszakaptam.
-
Mr President
senior tag
válasz
Oppenheimer #2 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok, hogy milyen telód van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest