Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
üzenetére
A zart okoszisztemat amit irtam, azt almara irtam, persze ujonnan a Microsoft is ebbe az iranyba ment - nagyon ugy tunik, hogy vesztere, ami abbol is nagyon jol latszik hogy milyen jol "magadra" vetted amit irtam mikozben egyaltalan nem is arrol irtam ezt az egeszet. Emiatt viszont kulonosebben nem is reagalnek a dolgokra, de annyit azert elmondok, hogy a "minek az bele" erv amivel gyakorlatilag vegig ervelsz, szerintem nem erv.
#81: a gyari bongeszo lecserelese alatt az alapertelmezett bongeszo atallitasat ertettem, amit semmilyen modon nem tehetsz meg iOS alatt. De ha mar szoba hoztad: Firefox nincs iOS-re, soha nem is volt, es valszeg nem is lesz, a Chrome pedig ami van az nem igazi Chrome mint Android-on, gyakorlatilag a Safari-t hasznalja es csak egy "skin" korulette, mint kb az osszes tobbi bongeszo, szinten az iOS korlatoltsagai miatt.
-
hallerlaller
addikt
válasz
üzenetére
ez a zune egy remek program, használd egészséggel.
"app telepitgetes, csak az o kozponti rendszerukbol"
ez mindenhol így kényelmes és normális. Legalább megoldják, hogy ótvar szar appok ne kerüljenek a userek telefonjára. Ja, hogy a warez miatt kéne? Akkor bocs.pl. a mobilaréna által is 10/10/10-re értékelt swype beta-t én azért nem nevezném 'ótvar szar'-nak.
"filerendszerbe valo betekintes sem"
??? Mért akarna abban bárki is turkálni? Őszintén, egy telefonon, mégha az okos is, ez miért fontos?természetesen itt is úgy tervezték, hogy semmi szükség erre, ezért nincs is a gyári androidban fájlkezelő, de nem kell megmondani másoknak hogyan használják, ha ő neki ez kell akkor ez kell. (nem mellesleg nagyon sok embernek ez igenis fontos, biztos buták)
"gyari bongeszo lecserelese"
Mivel a gyári is kiválóan működik, nem kell lecserélni se.persze, kivéve amikor nem működik olyan kiválóan..
na megyek is warezolni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest