Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• anulu

félisten

válasz G-Guts #37 üzenetére

2.3.4-el nem tudtam rákapcsolódni a céges exchange-re, mert a pin kód kérésbe belefagyott úgy, hogy utána csak boot loop volt, és csont előlről kellett felhúzni a droidot rá. 2.3.3-nál ilyen bajom nincs, ellenben sok más (telefonkönyv használatba belefagy, böngészés közben szó nélkül rebootol, stb). gyári rom-ról beszélünk, rootolva sincs. nem hegeszteni akartam, hanem stabilan használni. nálam az a kép alakult ki, hogy erre tökéletességgel alkalmatlan. zárójelben: fent említettem, hogy volt szervízben. azidőre kaptam egy htc-t cserének (mittomén milyen volt). hát, a kutyám sírva játszott volna vele, akkora sz*r volt. lagolt, instabilitás minden téren.

valamint túl nagy volt a kontraszt a szívás mennyiségéhez azzal, mikor ismerős i4S-ét megnézhettem. kb, mint mikor egy 1500 Ladából átülsz egy Enzo Ferrariba.

• Bdanyy

addikt

válasz G-Guts #37 üzenetére

Nálam a GPS, térerő és mikrofon nagyon gyenge volt (vagyis mikrofon inkább a háttérzajt vette beszédnél, lévén másodlagos nem volt hozzá), multitask gingeren gyakorlatilag nem létezett (2.2-nél még valamennyire ment), de a legdurvább az a napi 1-2 alkalommal történő fagyás, amikor a kijelző még ment ameddig automatikusan nem kapcsolta ki. Ilyenkor akku ki-be oldotta csak meg, hívás közben szeretett előjönni. Vicces volt, mikor lefagyott már, de kijelző nélkül még csörgött vagy ment a zene

azopi74: Az de szép volt még :) Mikor a memóriakártya meg bt nagy szám volt, aztán lassan a wifi gps is kezdett mindenben megjelenni. De akkoriban is sokan azt sem tudták, hogy az van nekik, csak az éppen aktuális csúcsnokiát megvették, amit divat volt úgy szidni mint most a Galaxy S-eket meg iPhoneokat.

Új hozzászólás Aktív témák