- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
2.3.4-el nem tudtam rákapcsolódni a céges exchange-re, mert a pin kód kérésbe belefagyott úgy, hogy utána csak boot loop volt, és csont előlről kellett felhúzni a droidot rá. 2.3.3-nál ilyen bajom nincs, ellenben sok más (telefonkönyv használatba belefagy, böngészés közben szó nélkül rebootol, stb). gyári rom-ról beszélünk, rootolva sincs. nem hegeszteni akartam, hanem stabilan használni. nálam az a kép alakult ki, hogy erre tökéletességgel alkalmatlan. zárójelben: fent említettem, hogy volt szervízben. azidőre kaptam egy htc-t cserének (mittomén milyen volt). hát, a kutyám sírva játszott volna vele, akkora sz*r volt. lagolt, instabilitás minden téren.
valamint túl nagy volt a kontraszt a szívás mennyiségéhez azzal, mikor ismerős i4S-ét megnézhettem. kb, mint mikor egy 1500 Ladából átülsz egy Enzo Ferrariba.
-
Bdanyy
addikt
Nálam a GPS, térerő és mikrofon nagyon gyenge volt (vagyis mikrofon inkább a háttérzajt vette beszédnél, lévén másodlagos nem volt hozzá), multitask gingeren gyakorlatilag nem létezett (2.2-nél még valamennyire ment), de a legdurvább az a napi 1-2 alkalommal történő fagyás, amikor a kijelző még ment ameddig automatikusan nem kapcsolta ki. Ilyenkor akku ki-be oldotta csak meg, hívás közben szeretett előjönni. Vicces volt, mikor lefagyott már, de kijelző nélkül még csörgött vagy ment a zene
azopi74: Az de szép volt még
Mikor a memóriakártya meg bt nagy szám volt, aztán lassan a wifi gps is kezdett mindenben megjelenni. De akkoriban is sokan azt sem tudták, hogy az van nekik, csak az éppen aktuális csúcsnokiát megvették, amit divat volt úgy szidni mint most a Galaxy S-eket meg iPhoneokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest