- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
bocs, de meglátásom szerint windows based server =/= android telefon. előbbiekben otthonosan mozgok, utóbbiban erősen csak felhasználó szintet ütöm meg. hozzátenném, hogy nem is érzek késztetést, hogy jobban belemásszak. a telefon nekem használati eszköz. se több se kevesebb.
-
anulu
félisten
amikor garanciába ment, akkor a kijelzőn egy droid mellette 3 pötty egy felkiáltójel megint 3 pötty és egy PC volt. se download se semmi, ebben az állapotban halt meg. szerecsére nem volt rootolva, mert semmit nem tudtam kezdeni vele. valahogy rátoltak egy 2.3.3-at, aztán visszaadták, mondván, h semmi baja.
-
anulu
félisten
kész örömmel zárom be magam egy olyan telefonos ökoszisztémába, ahol rendesen működnek a dolgok.
nekem nem engedett semmilyen újabb rom-ot feltelepíteni 2.3.4-nél. vagy hibát dobott, vagy incompatible. és akkor ott van még a rakás app és beállítás, amit nem akarnék elveszíteni, mivel gyalulja a telefont, lol. mint mondám, nincs rootolva és nem is lesz.
parttalan a vita. nem is titeket akarlak meggyőzni, csak jelezni szeretném, hogy nem olyan fenékig tejfel az android...
-
anulu
félisten
2.3.4-el nem tudtam rákapcsolódni a céges exchange-re, mert a pin kód kérésbe belefagyott úgy, hogy utána csak boot loop volt, és csont előlről kellett felhúzni a droidot rá. 2.3.3-nál ilyen bajom nincs, ellenben sok más (telefonkönyv használatba belefagy, böngészés közben szó nélkül rebootol, stb). gyári rom-ról beszélünk, rootolva sincs. nem hegeszteni akartam, hanem stabilan használni. nálam az a kép alakult ki, hogy erre tökéletességgel alkalmatlan. zárójelben: fent említettem, hogy volt szervízben. azidőre kaptam egy htc-t cserének (mittomén milyen volt). hát, a kutyám sírva játszott volna vele, akkora sz*r volt. lagolt, instabilitás minden téren.
valamint túl nagy volt a kontraszt a szívás mennyiségéhez azzal, mikor ismerős i4S-ét megnézhettem. kb, mint mikor egy 1500 Ladából átülsz egy Enzo Ferrariba.
-
anulu
félisten
válasz
hallerlaller #21 üzenetére
a fő gond az egésszel a konkurens OS-eknek, amit a cikk is ír, hogy "low cost" megoldás egyszerűen nincs. és ált azt vesznek az emberek
-
anulu
félisten
válasz
Oppenheimer #2 üzenetére
Galaxy S (1)
10: már volt szervízben is, nem találtak hibát benne, visszakaptam.
-
anulu
félisten
a cikkben le lett írva a sikerének az oka. flamet nem akarok, mindenesetre nagyon várom a napot, mikor megszabadulhatok a droidos telefonomtól. biztos van olyan, akinek rendesen működik, nekem nagyon nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest