Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
válasz
Skynet258 #50 üzenetére
roppant egyszerű: appbrainen mindenféle statisztikai bontásban lehet szűrni a top alkalmazásokat (napi/heti/havi/ever), és ha már ott kikerestem vmit nyilván nem megyek at marketra hogy ott is keresgessem, csak beolvasom a qr-t és meg is van.
Ennyi a filozófia. Persze ezt a progit most linkelhettem volna marketra is, de úgy tűnik én már appbrain fan vagyok
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Skynet258 #56 üzenetére
melyik blogra gondolsz?
de ígérem, a következőben a marketre fogok linkelni!!
remélem ezzel megnyugtatom a kedélyeket!@Drenadar: részemről nincs harag, felejtsük el, tudod Te mire gondoltam
@Yany: a Note Everything szerintem jobb, mint a color note... azért is az szerepel a listámban!
home-okat pedig direkt nem írtam bele, de ezt a cikkben is megemlítettem
a Fancy Widget is tud téged figyelmeztetni, ha időváltozás lesz!
@gps76: köszönöm a hozzászólásod, de inkább ne fáradtál volna!
miért jobb az általad preferált jegyzetkészítő???nem az a cikk lényege, h felsoroljam benne az összes elérhető alkalmazást ami jegyzetet tud készíteni!!
a műsorújság és a képméret csökkentő biztos jó program, de mi az?de hát péntek van, mindenki már fáradt
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Skynet258 #50 üzenetére
hogy belém lehessen kötni
majd a következőt az online marketbe linkelem, h mindenki megnyugodjon
a másik, h írjátok nyugodtan, h ti mi mást használtok, de előtte azért nézzétek meg amiket én linkeltem... sokkal butább, gagyibb programot ajánlani azok helyett köhömmköhömm...
(már körvonalazódik bennem a 2. rész programkínálata, de még jöhet sok-sok tipp
)
-
Drenadar
veterán
válasz
Skynet258 #50 üzenetére
+1
sztem is érdemesebb a marketet linkelni hisz ha ott megtetszik akkor egyből lehet installálni is... egy gombnyomás.
battery widget pro ugyan fizetős de nagyon sok mindent elmond... nem csak a jelenlegi állapotot, hanem kalkulációk, mutatja ha kevesebbet bír az aksi mint kellene... stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Yettel topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest