- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
CoolBoy323 #100 üzenetére
gmail mint acc?
a google accra gondoltál, amivel gmailezni is lehet?
vagy akinek nem gmail-es címe van, hanem mondjuk mailbox.hu akkor az nem tudja a marketet használni?/troll off
-
gps76
őstag
válasz
CoolBoy323 #63 üzenetére
Próbáld ki az apmemo-t és meglátod. Ki lehet tenni egy rajzolt képet piciben a főképernyőre emlékeztenek,áttekintő funkció a rajzokból,hogy tudd mik vannak és hol.
Ha másik romot teszel fel és újra feltelepíted a régi jegyzetek,rajzok ott lesznek,a note everythingben csak a telepítés utáni dolgok látszanak.
A képméret csökkentő meg egy egyszerű szerkesztő progi,pl.:ha csinálsz egy 5 mp-es képet,nem célszerű emailben küldözgetni ekkora méretben.Ezzel pillanatok alatt konvertálhatod,és külön helyre mentheted ahol tudod,hogy a kisebb méretűek vannak. -
devast
addikt
válasz
Ha nem tudod, mi a baj a task killerrel akkor nincs kérdésem.
-
válasz
CoolBoy323 #105 üzenetére
a quickoffice-ban is van pdf olvasó, de eddig minden ilyen progihoz képest (pdf olvasó, akár doctogo vagy bármi más része, akár különálló) sokkal jobb, gyorsabban nyit meg full képes könyveket (többandroid programozásos könyvet olvasgatok), a lapozása is korrektebb, tud oldalhoz ugrani, akármekkora zoomot tud (nem csak 4-5 fokozatot), megjegyzi az oldalszámokat, stb... persze ezek közül sokat tud más progi is, de így ilyen szinten egyben én csak ebben találtam eddig meg...
lehet hogy semmi se tud határozatlant számolni, nem olvastam utána, csak abból merült fel bennem ugye, hogy azért csak két féle van
appbraint igen, nem olvastam sokáig, igazából régebben használtam, és akkor is csak kevés ideig... inkább az sd-n tartom a telepítőket, nekem ez a "backup"
-
LBandi
aktív tag
válasz
Nagyon kössz! Így nagyon megérik a programok az árukat!
-
A_Papa
senior tag
válasz
CoolBoy323 #85 üzenetére
Köszönöm a választ.!
Tehát a Svox, nem tudna felolvasni egy txt, vagy html állományt? (Én ilyenekre gondoltam, mint elektronikus könyv..
)
-
Skynet258
veterán
válasz
CoolBoy323 #63 üzenetére
A sajátomra természetesen (aláírásban).
-
Drenadar
veterán
válasz
CoolBoy323 #55 üzenetére
már nem emlékeztem, hogy benne van-e a cikkben, bocsájts meg kérlek
ezzel nem lett kevesebb a cikked, remélem te is úgy gondolod!
vagy a marketes beszólásom a baj? hehe.
mindegy, peace! -
Skynet258
veterán
válasz
CoolBoy323 #54 üzenetére
Jaa, nem, tényleg nem kötözködésből kérdeztem, csak sok helyen még ezt használják, pedig a Market gyorsabb és egyszerűbb. Téged egyébként még megértelek, mert a cikkben jobban mutatnak az ikonképek, gondolom ott az Appbrain widget-jét használtad (én is ezt használtam régen a blogon). Szóvan a kérdés inkább a fórumos linkekre vonatkozott, a cikkben így szebben néz ki.
Én nem írom le mit használok, mert ott a blog (az jól bemutatja
), és általában 2-300 program/játék van fent a készüléken. Hosszú lenne felsorolni.
Alap progikat meg amúgy is mindenki ismer, meg majd te ezt elintézed a cikkben.
-
No-kia
addikt
válasz
CoolBoy323 #41 üzenetére
így csináltam, kivéve a totalcommandert, mert chrome.al próbáltam. nah de megnézem TC-el is
-
hoffman_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #30 üzenetére
Csak kettőre írtam ténylegesen, hogy felesleges
A vita legyen a legkisebb baj, ésszerű keretek között csak profitálhatsz(unk) belőle, pláne ha linkelnek is alternatívát, nem csak fikáznak. Mint én
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- További aktív témák...
- MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest