Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Jaa, nem, tényleg nem kötözködésből kérdeztem, csak sok helyen még ezt használják, pedig a Market gyorsabb és egyszerűbb. Téged egyébként még megértelek, mert a cikkben jobban mutatnak az ikonképek, gondolom ott az Appbrain widget-jét használtad (én is ezt használtam régen a blogon). Szóvan a kérdés inkább a fórumos linkekre vonatkozott, a cikkben így szebben néz ki.

Én nem írom le mit használok, mert ott a blog (az jól bemutatja
), és általában 2-300 program/játék van fent a készüléken. Hosszú lenne felsorolni.
Alap progikat meg amúgy is mindenki ismer, meg majd te ezt elintézed a cikkben. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), és általában 2-300 program/játék van fent a készüléken. Hosszú lenne felsorolni.
Alap progikat meg amúgy is mindenki ismer, meg majd te ezt elintézed a cikkben.