- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPY0817
aktív tag
Őszinte legyek sok szemetet olvastam már tőled.. Nem vagyok iPhone tulaj se Androidos telóm nincs bár az utóbbikat nagyon nézegetem. Visztont ebben az ucsó írásodban egészen korrekt dolgokat írtál le ami a Droidot illeti, viszont azt még vedd figyelembe hogy a droid még egy fiatal rendszer és sztem ezeket amiket írtál már biztos dolgoznak rajta..
Mostanában gondolkoztam rajta hogy teló vásár néztem iPhon-t és Droidosat is hát igazából a sok megkötés miatt is nekem már nem tetszett az iPhone mondván nehogy már gombhoz kabátot (előfizu és társai+azért mert SZtív kitalál valamit a telómról ne legyen már valami letiltva..).
Viszont ahogy nézem a droid jó úton halad, még menni kell sokat köztük még azokat is meg kell alkotni amiket te írtál.. Mert egy dolog hogy HTC/Motorola droid telókon mennek a dolgok szépen de azért ne utálja meg valaki a droidot mert a Samsung nem rakott alá normális vasat pl..
Végszónak pedig az egész OS összehasonlításnak semmi értelme mert mindet célközönsége válogatja...
-
Drenadar
veterán
viszont miért is akarnánk egyszerre két telefont használni?
Igen látom a desire hiányosságait, te is az iphoneét. Igazad van hogy helyzeti előny hogy egy HW van és könnyebb rá appsokat fabrikálni.
Remélem nincs rejtett jövőbelátó képességed(ugye nincs? - csak mert nagyon határozottan állítod a jövőt), valamint remélem hogy a Google tovább lát a Microsoftnál...
-
MartOOn
addikt
hype hype hype hype hype hype... és megint csak hype! ezt öntsd nyakon a JÓ NAGY ADAG szobizmussal és megvan az iphone vásárlók min 50%-a! a maradék vagytok TI akik szeretitek is értetek is hozzá és ha kell meg is véditek! de hány olyan embernek van iphone-ja meg HÓFEHÉR iphoneja akik azt se tudják melyik az eleje a telónak. csak me drága meg mindenki aki menő ezt veszi... és nehogymán nekem ne legyen ilyen!!! (a Puma ugyanezen az elven lett PIACVEZETŐ! pedig 6-7 éve a fasorban sem volt!!! pedig jó cuccokat gyárt)
ISMÉTLEM: 50%-ról beszélek, a forumlakók nem hype és sznobizmus miatt veszik!
sztem ez is közrejátszik nem kicsit...
lehet kövezni...
marketinget meg nem pénzben mérik... nokia pöcs volt mindig is...
-
Jojo5
őstag
Na majd ha legközelebb összefutok vele mást is nyomkodok rajta
Egyébként a többi ilyen full érintős kütyü van olyan pontos mint az almaphone ?
Volt múltkor az a robotos teszt és ott az alma jött ki a legjobbnak, csak azt nem tudom, hogy pl egy desire mennyire van tőle elmaradva -
Jojo5
őstag
jó de az úgy nem az igazi...
csak megoldják amíg telót szeretnék váltani
BTW tegnap nyomogattam huzamosabb ideig haverom 3GS-ét és kipróbáltam az avatart ami nem nyügözött le annyira, viszont a masina brutál pontos volt szal ha a többi ennél csak rosszabb lehet akkor csak az iphone marad -
BloodRay
veterán
2.2-től elvileg már lehet majd memóriakártyára is telepíteni.
Játékokon kívül(ezek sem nagyok, de abban egyetértek, hogy a tárhely miatt sem tudnak komolyabb alkalmazásokat fejleszteni) egyébként minden elfér a belső memóriában is.
iPhone-ra nem tudsz egyébként véletlenül normális, offline office-t? Illetve file kezelőt? -
Padlás
senior tag
A hsz első felével egyet értek, de a belső memóriát érintő kritikáddal nem egészen. A pár 100 mb-os korlátot a gyártók kiküszöbülhetnék, ahogy a Samsung megtette ezt az i7500 esetében ahol emlékeim szerint 8Gb belső memória van. Úgy hogy ez inkább a gyártok hibája, hogy nem használják ki az OS lehetőségeit. Viszont egyet értek, hogy nem épp előnyös az mikor bárki írhat progikat egy platformra.
Ha a fejlesztők figyelembe is veszik, hogy gyengébb telón is kell futnia a rendszernek, a gyártók szvsz megtehetik hogy belepiszkálnak úgy a rendszerbe, hogy kihasználják a hardver adta lehetőségeket (az hogy most megteszik vagy nem az már nem az Android hibája, hisz a lehetőség adott).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged