Új hozzászólás Aktív témák
-
SPY0817
aktív tag
Őszinte legyek sok szemetet olvastam már tőled.. Nem vagyok iPhone tulaj se Androidos telóm nincs bár az utóbbikat nagyon nézegetem. Visztont ebben az ucsó írásodban egészen korrekt dolgokat írtál le ami a Droidot illeti, viszont azt még vedd figyelembe hogy a droid még egy fiatal rendszer és sztem ezeket amiket írtál már biztos dolgoznak rajta..
Mostanában gondolkoztam rajta hogy teló vásár néztem iPhon-t és Droidosat is hát igazából a sok megkötés miatt is nekem már nem tetszett az iPhone mondván nehogy már gombhoz kabátot (előfizu és társai+azért mert SZtív kitalál valamit a telómról ne legyen már valami letiltva..).
Viszont ahogy nézem a droid jó úton halad, még menni kell sokat köztük még azokat is meg kell alkotni amiket te írtál.. Mert egy dolog hogy HTC/Motorola droid telókon mennek a dolgok szépen de azért ne utálja meg valaki a droidot mert a Samsung nem rakott alá normális vasat pl..
Végszónak pedig az egész OS összehasonlításnak semmi értelme mert mindet célközönsége válogatja...
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Microsoft Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest