Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SPY0817

aktív tag

válasz Ulkesh #48 üzenetére

Őszinte legyek sok szemetet olvastam már tőled.. Nem vagyok iPhone tulaj se Androidos telóm nincs bár az utóbbikat nagyon nézegetem. Visztont ebben az ucsó írásodban egészen korrekt dolgokat írtál le ami a Droidot illeti, viszont azt még vedd figyelembe hogy a droid még egy fiatal rendszer és sztem ezeket amiket írtál már biztos dolgoznak rajta..

Mostanában gondolkoztam rajta hogy teló vásár néztem iPhon-t és Droidosat is hát igazából a sok megkötés miatt is nekem már nem tetszett az iPhone mondván nehogy már gombhoz kabátot (előfizu és társai+azért mert SZtív kitalál valamit a telómról ne legyen már valami letiltva..).

Viszont ahogy nézem a droid jó úton halad, még menni kell sokat köztük még azokat is meg kell alkotni amiket te írtál.. Mert egy dolog hogy HTC/Motorola droid telókon mennek a dolgok szépen de azért ne utálja meg valaki a droidot mert a Samsung nem rakott alá normális vasat pl..

Végszónak pedig az egész OS összehasonlításnak semmi értelme mert mindet célközönsége válogatja...

Új hozzászólás Aktív témák