- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
"viszont miért is akarnánk egyszerre két telefont használni?"
Nem egyszerre
"Remélem nincs rejtett jövőbelátó képességed"
A lottószámokkal még csak 4-esig jutottam, de edzésben vagyok
"valamint remélem hogy a Google tovább lát a Microsoftnál…"
A Microsoft tanult a hibáiból és most változtatni akar (az más kérdés, hogy mintha most meg átesne annak a bizonyos lónak a túloldalára).
A Google akkor tenne jót az Android jövőjéért, ha szintén megállapítana egy minimum hardvert, amit mindenképpen megkövetelne minden gyártótól amelyik az ő rendszerét használja és ez a hardver minimum nem azt jelentené, hogy a legkevesebb amin még elfut, hanem amin már tökéletesen működik minden.
Másrészről bevezethetné a Marketbe kerülő alkalmazások minőségi és alkalmazhatósági ellenőrzését és kikukázná a haszontalan és/vagy hibásan működő szemeteket.
Lehet, hogy sokan szidják az Apple cenzúráját (szerintem is túlzásokba esnek nem egyszer), de teljesen biztos vagyok benne, hogy egy alkalmazás áruház nem működhet megfelelő szűrés nélkül, mert a sok szemétből nagyon nehéz kiguberálni a valóban használható megoldásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest