- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrew01
tag
-
Quarius
csendes tag
Sztem azzal az 50%-al eléggé optimista voltál. Az embereknek lényegesen nagyobb része veszi sznobizmusból. Nagyon kevesen vannak, akik tényleg kihasználják a képességeit, de mivel azon kívűl is szép meg jó és strapabíró is, így mindenki elégedett. És pont nekik ennyi teljesen elég is.
-
Syl
nagyúr
aki iphone hívő az meghalna se ismerné be az iphone hibáit
Ide lőj! iPhone tulaj vagyok és biza vannak hibái. Sajnos minden hibája sztivibá fejéből pattant ki. Mondhatni, ha lefejeznék az öreget, sokkal jobbá lehetne tenni ezt a telefont
Viszont messze a leghasználhatóbb, legkezelhetőbb jószág amivel az elmúlt 15 éves mobilozásom alatt találkoztam.
Egy év múlva jár le az előfizetésem, remélem addigra jön pár finom android készülék a T-éhez, mert nagyon tetszik. -
aseknuss
csendes tag
"ISMÉTLEM: 50%-ról beszélek, a forumlakók nem hype és sznobizmus miatt veszik!
sztem ez is közrejátszik nem kicsit...
lehet kövezni...
marketinget meg nem pénzben mérik..."
Fején találtad a szöget az ez egy pontos megfogalmazása annak amit énis ki akartam nyögni csak éppen utálok ennyit gépelni.
-
Ulkesh
őstag
" aki iphone hívő az meghalna se ismerné be az iphone hibáit"
Dehogynem, csak éppen aki használja és elégedett vele, legkevésbé azokat a dolgokat tartja hibának, amit a fikázók felhoznak.
Pl. én egyedül azt tartom hibájának amit a 4.0-ban sem oldottak meg, hogy nincs egy közös adatterület, ahol egy lementett fájlt minden telepített alkalmazás láthat, ez is megoldható egy symlink-elt mappával és iFile-al, de jobb lenne, ha gyárilag lenne egy normális megoldás rá.
A többi kifogásolt marhaságra meg van általában jól használható megoldás." véletlenül SEM maga a készülék érdemeit dícséri ez, hanem a marketing és a hype erősségét. ami ugye nagyon nem mindegy!"
No ez nem igaz.
A Nokia 15 millió dollárt költött az N95 bevezetésére, valamiért mégsem lett olyan sikeres, mint az iPhone. Az Apple meg gyakorlatilag pár TV reklámon kívül semmit nem költött reklámra, mert ezt elvégzik a készüléket forgalmazó szolgáltatók.Tudod, ha valami nem jó, azt nem tudod 55 millió példányban eladni, akármilyen hiper marketinget is nyomatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest