Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOM-202
senior tag
Szerintem a Nokián és a MS-on kívül senki nem tudja hogy milyen megkötéseket tartalmaz a két cég között létrejött szerződés. Lehet hogy az egyik pontja éppen megtiltja az Android technológia implementálását. Furcsa volt nekem a Symbian gyors kivéreztetési is a vezércsere után. Értem én hogy a WP-ra koncentrálnak kizárólagosan de az hogy még a saját Symbian oprendszerüket is kukáztatták a Nokiával ilyen rövid idő alatt felettébb érdekes kérdéseket feszeget. Ha ez így van akkor miért nincs MeeGo a Symbian helyett/mellett a közép/alsó mezőnyben? Mindenki jól járna. Nem lenne minden Nokia fan rákényszerítve a WP használatára és a Nokia is megtarthatna további ügyfeleket akik csak azért vesznek bármi mást, talán éppen egy Androidos telefont, mert nem akarja/nem tetszik/nem tudja megszokni/stb. a WP felületet...

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Asus PN50-E1 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/240GB/WIN11 PRO/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest