- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz
Polllen #1105 üzenetére
Nálam (2021-es Suzuki S-Cross) ilyen nem tapasztaltam.
Tolatás módból visszatérve rendesen működik a Waze.Viszont a Waze-ről tudom, hogy egyelőre még csak a béta verzióban tákoltak benne valamit, hogy működjön a Coolwalk osztott nézetben. A stabil (hivatalos) verzió továbbra is kizárólag a teljes kijelzős módban vagy csak a háttérben fut (nálam is).
A béta verzióval viszont gondok vannak - ezért csak béta -, már itt is írtak róla páran, meg máshol is olvastam róla. Stabilitási gondok és hasonló gyerekbetegségek...A fentebb leírtakkal csak azt akartam kihozni, hogy ha netalán valakinél többé-kevésbé, de "működik" a Waze osztott kijelzős nézetben, az valószínűleg béta lesz. Ennélfogva nincs garancia (még) a hibamentes működésre.
Ja és az AA-ban lehet hátteret változtatni a beállításokban.
Ezenkívül a zenelejátszó (vagy ha mobilnetről internetes csatornákat hallgatsz AA kompatibilis rádió alkalmazással) "téglája" akkor nem fekete, ha az éppen lejátszott zenéhez van tárolva album borítókép (vagy a hallgatott internetrádiónak van mindig albumképe). Az albumkép teljes kijelző módban a szám előadó/cím mellett látható, osztott nézetben pedig homályosan az lesz a "tégla" háttere is.
(De lehet a teljes nézetben is hasonló homályosan is látszik a háttérben, erre most nem emlékszem...)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VoLTE/VoWiFi
- Xbox Series X|S
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest