- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
En is szeretek ilyet tartani (foleg kulfoldon, foleg nem EU orszagban), ezert van fent a telefonomon a HERE WeGo: Maps & Navigation
-
gulyasa
őstag
Nálam a root nem "játszik", tehát a másik felére válaszolok.
Az általad felsoroltak közül mindet próbáltam, de nem használom navigációhoz. Sajnos mirror módban az így "kivetített" appokat csak nézni tudod az autó multimédiás kijelzőjén, de vezérelni csak a telefonon tudnád. Csak a kijelző képe megy ki, visszafelé semmi.Barátkozz meg a Waze-val, az korrektül támogatott app az AA-ban, kezelheted az autó kijelzőjéről és korrekt közlekedési információkhoz jutsz az útvonaladról, amihez te is hozzájárulhatsz infókkal menet közben. A térkép természetesen mindig friss, mert nem csak offline térképadatbázisból dolgozik.
Persze internet kell hozzá menet közben, de nélküle is működik. Egyedül az okozhat gondot, hogy ha épp nincs mobilinternet szolgáltatás, akkor nem tud útvonalat újratervezni.Ezzel szemben...
Sok évig én is iGO használó voltam, de az iGO ideje lejárt (sajnos).
A TMC szolgáltatással együtt még lett volna esélye, de Magyarországon szerintem már halott, külföldön sincs mindenhol és az is fizetős.
Régen negyedévente volt térképfrissítés, de pár éve már jó ha évente egy frissítés jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest