- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.E.K..
senior tag
válasz
Bferibörs #1398 üzenetére
Gondolom amelyik app a megfelelő képességeket adja meg magáról, az bekerül a választhatóak közé (a telefonon megtaláltam azt a listát, ahol lehet választani mi kerüljön ki. Mondjuk onnan inkább elvettem mintsem hozzáadtam volna, de legalább egy kis konfigurási lehetőség van.)
-
repvez
addikt
válasz
Bferibörs #1298 üzenetére
ott probáltam, de semmi eredmény, az android szora csak a android verzio találat van, ha az auto szot akkor az osszes automatikus beállitás feljön, de az android autora nem ad semmit sem.
A csatlakoztatott eszközök menupont nálam nincs is, vagy nem találom.De a lényeg, hogy sehol nem ad találatot.
Az alkalmazásoknál is az összes alkalmazás ami van a telefonon kilistázza, de hiába teszem abc sorrendbe nincs az A betussek között semmi hasonlo, ha letörlöm és ujratelepitem és az alkalmazásokat az utoljára telepitett sorrendbe teszem akkor is csak a 20 napja telepitett alkalmazáso az utolso -
repvez
addikt
válasz
Bferibörs #1294 üzenetére
nem talál sehol semmit ilyen programot, se ott se az alkalmazás keresöbe, hiába listázom név szerinti sirrendbe vagy az utoljára telepitett appoknál, nem adja be.
A playen tudom törölni és telepiteni, de olyan mintha semmi nem történne a telefonon, nem találom nyomát sehol.
Egyébként droid 10es miui12.03 Xiaomi mix2s telefonon használnám. -
Freezee
senior tag
válasz
Bferibörs #1222 üzenetére
A telon nem söpri ki, az AAwireless indul újra, látom hogy eledobja a kpcsolatot és zölden kezd villogni, majd újra kék lesz és újra csatlakozás után újra működik. Nem a telo a probléma
. Mind3 autómnál ezt csinálja ami különböző márka, és 3db AAwirelessem van ezekhez. Ezért gondolom valami trükkös beállítás kellhet. Vagy melegszik és azért, de nincs több ötletem
.
-
dionaea
őstag
válasz
Bferibörs #1228 üzenetére
5 éve használom az AA t kB 200e km alatt. S8 al voltak bajok, s20 fe s22 vél nem kivéve nyáron melegben mert a Samu elég agresszívan vissza vesz mindent melegben. Kábel meg mindegy amit találtam otthon. De fel évente cserélni kell őket mert megtörnek és akkor dobja a csatlakozást
-
bigdigit
addikt
válasz
Bferibörs #1146 üzenetére
Érdekes. Pedig alapból a szoftver visz végig a telepítésen is már az elején. Azzal tudsz frissítés telepíteni meg beállításokat módosítani. Több autónál is szükséges. Amire biztos jól jön hogy lehet a WiFi kapcsolatot is módosítani. Nem 4 hanem 5ghz és csatornát is lehet állítani . Pesten több helyen is eldobja magát az alap 147 vagy 149 csatornán..én maxra tettem azt hiszem 165. Azt még nem zavarta be semmi.
-
bigdigit
addikt
válasz
Bferibörs #1142 üzenetére
Ezt nem tudom mivel már a telefon előtt is aawirelesst használtam. Elég sokat leveleztem a supporttal. Itt jegyzem meg magyarul is megy a levelezés mert magyar a cég egyébként csak kint vannak. Voltak gondok sőt nem rég cserét is küldtek de közben kiderült maga a fejegység szart be szép lassan. Épp ezért akarom kipróbálni másik telefonnal kizárjam az új is egy rakás hulladék. Az aawirelesst már kizártam nem az a rossz.
-
bigdigit
addikt
válasz
Bferibörs #1140 üzenetére
Alkalom adtán kipróbálom asszony sima S23-al. De első blikkre S23 ultra és az Android autó a ludas. Az biztos hogy nem az aawireless mert anélkül is szar. Bár gondoltam Scross fejegységre is mert nem rég lett cserélve gariban. Akkor mondjuk már a BT sem működött rajta és csak usb töltés ment. Ezek most jók.
Az is biztos hogy most 2 hétig jó volt aztán hirtelen ennyi lett. -
gulyasa
őstag
válasz
Bferibörs #1129 üzenetére
Halvány lila gőzöm sincs, sosem használtam a hanggal vezérlést.
Valójában navigációra nem sokszor használom. Nagyjából egy évben csak pár alkalommal, amikor olyan helyre szeretnék eljutni, ahol még nem jártam.
Igazából a (közösségi) közlekedési infók és a forgalom ellenőrző kamerákra figyelmeztetés miatt megy nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Energiaital topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Otthoni időjárás-állomás
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest