- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Sziasztok!
Végigolvastam minden hozzászólást A-tól Z-ig, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy senki nem tér ki az Android legidegesítőbb sajátságára, a "slider"-re, vagyis az elhúzós képernyőzár, ill. hívás fogadás, megszakítás kezelőre! Számomra rettentően bosszantó, hogy az ujjunkat úgy kell elhúzni jó 3-4 cm-nyi távolságon, hogy közben még véletlenül se emeljük azt fel, mert kezdhetjük előlröl a próbálkozást. Nem beszélve arról, hogy egy kézzel véghezvinni ezt már-már zsonglőrmutatványnak számít, viszont nem mindig áll rendelkezésünkre mindkét kezünk, ami ugyan könnyít a dolgon, de mégsem eleget. Mivel aztán a Samsung-okban, legalábbis a mieinkben (551 és gio) sajnos nincs dedikált gomb a hívások kezelésére, kellett valami megoldás rá a slider helyett, mert mindig akkor sikerült a legtöbbet molyolnom vele, amikor a legsürgősebb lett volna felkapnom a telefont.
. Kipróbáltam az EasyCall-t, de nem ajánlom senkinek, mert random-szerűen működik, hol megjelnnek a virtuális gombok a kijelzőn, hol nem, ráadásul van kb. 1-2 másodperces késés a csöngés, és a gombok megjelenése között. Aztán rátaláltam a ShakeCall-ra, ami egy rándítással felveszi a csörgő telefont. Az érzékenységét természetesen lehet állítani.
Ha valaki tud olyan ingyenes app-ot, ahol akár jól működő virtuális gombokkal, akár a fizikai hangerő gombokkal történik a hívásfogadás, azt szívesen venném. De addig is megteszi a ShakeCall, ezért ajánlani tudom. Ráadásul a hívás létrejöttét és befejezését jelző vibra funkciója is van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android játékok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Formula-1
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest