- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple Watch
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
spiritex #340 üzenetére
Az se menne, az is érintős. Nokia 3210-et ajánlanám.
Azt még azért illik hozzátennem, hogy nincs lapátkezem, de tényleg kényelmesen tudom feloldani a lockscreent, és felvenni vagy elutasítani a hívásokat (és tényleg jobban tetszik ez a megoldás, mint ha csak 1-1 "gomb" lenne, ugyanis így kizárt, hogy az ellenkezőjét csináljam véletlenül..
-
petipetya
nagyúr
válasz
spiritex #336 üzenetére
Nekem sem okoz gondot, sőt kedvelem. A mostani telómban pedig fantasztikusan oldották meg:
- Hívás fogadásnál magam felé húzom a sávot.
- Hívás elutasításánál eltolom magamtól.Mi ez, ha nem az emberi lélek találkozása a géppel?
ui.: Ha neked két kézzel kell elhúzni egy csúszkát, akkor gondolkodj el azon, hogy
kell-e neked az okostelefon. Mellesleg hiába próbáltam, nem igazán sikerült két kézzel kezelnem a sávot, mivel nem is arra tervezték. -
TRob1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 13T Villámgyors teljesítmény, hosszú üzemidő 12/256 GB Használt, karcmentes 3 hónap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest