- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Kedves Kollégák!
Hosszas vajúdás, szenvedés és javítgatás után sikeresen megszületett a topik címadó cikkének javított, kibővített változata. Itt olvasható.
Mindenkinek köszönöm a javaslatokat és az ötleteket.
Remélem, az előzmények ellenére is találtok benne néhány számotokra hasznos dolgot.
-
aggleány
addikt
válasz
Keresztapper #316 üzenetére
Köszönöm, ismerős. Nekem az a bajom, hogy gyárilag miért nincs ilyen kis lámpácska minden telón. Persze, megoldható, de én gyárilag megoldva szeretném látni a dolgot - mivel többeknek is sikerült megoldani, nem lehet olyan bonyolult.
ben11
Én nem állítgattam rajta semmit, nem sokáig használtam, de akkor bejött. Sajnos nem igazán tudok segíteni benne, de nem lehet olyan nehéz. Most éppen nincs netem a telón, de amint lesz, megnézem Neked.
-
aggleány
addikt
Mondjuk az tény, hogy én csak a nem fogadott hívást és az olvastalan sms-t jelöltem be, de ha ott szalagdál az a fényes izé az ember orra előtt, elég macerás nem észrevenni.
Nem is értem, hogy hogyan képesek olyan telefont kiadni, amin nincs valami kis led beépítve erre a célra.
-
aggleány
addikt
válasz
Keresztapper #305 üzenetére
Mivammá??? Most miért kell bántani a kisebbet?
Véletlenül jelenleg egy S40-es a céges telefonom.
Lasy
Nemrég találtam itthon egy vadiúj 3310-es Nokiát, szóval ne ajánlgass olyan ósdi vacakot!
-
aggleány
addikt
válasz
Keresztapper #303 üzenetére
Nem Te voltál, én vagyok karcsú szellemileg a mai napon.
-
aggleány
addikt
válasz
Keresztapper #296 üzenetére
-
aggleány
addikt
Nem fogy el az a memória olyan könnyen.
A játékokat majdnem mindet át lehet tenni, és általában azoknak kell több hely. Ha számít a hely, akkor mindig nézd meg letöltés előtt, hogy odaírták-e a progihoz, hogy app2SD (vagy ilyesmi). Ha igen, akkor mehet a kártyára, és nem foglalja a belső memóriát.
-
aggleány
addikt
A gyári alkalmazásokat sajnos nem lehet áttenni, csak a letöltöttek egy részét tudod ezzel a módszerrel áttenni a kártyára. Ha úgy alakul, hogy teszel át alkalmazásokat, arra figyelj, hogy azokat a cuccokat, amiknek frissülő widgetje van (pl. naptár, időjárás), nem szabad áttenni, mert akkor nem látszik vagy nem működik a widget.
-
aggleány
addikt
válasz
Keresztapper #281 üzenetére
-
aggleány
addikt
Ha minden igaz, 2.3-tól már van olyan lehetőség is, hogy csak bele kell menni a Beállítások/Alkalmazások/Alkalmazások kezelése, és ott ha belemész egy progiba, akkor ott van a lehetőség, hogy "Áthelyezés SD-re". Nem biztos, hogy pont itt találod, az én telefonom alapján tudom leírni, de valami hasonló helyen lesz. Így nem minden appot lehet áttenni, de elég sokat igen.
-
aggleány
addikt
Keresztapper
Ez így nagyon jól hangzik, mindenképpen megnézem.
Jim74
Töltsd le a Marketről az App2SD nevű progit, azzal át tudod helyezni az alkalmazásokat a memóriakártyára, nem kell hozzá sem root, sem particionálás. Ezzel ugyan nem megy át minden progi, de ez is valami, és nem is bonyolult.
-
aggleány
addikt
vviktor1
Ezek a szórakoztató alkalmazásokat bemutató cikkbe mennek, de a legtöbb már benne is van.
xnace
A nagyja volt már, de az a jó, mert azt mutatja, hogy olyanokat írtam, ami érdekel.
MÁV menetrend helyett Menetrend Droid van, TV24 és Kétkerék benne van, a TweetDeck pedig a szórakozós cikkben lesz.
-
aggleány
addikt
Ide várom a hasznos programok javaslatait a folytatáshoz. Akinek van kedve és ötlete, ne habozzon, írja meg, hogy mit találna fontosnak! Nem minden ajánlat fog belekerülni a következő cikkbe, de majd igyekszem minél többet belevenni.
Előre is köszönöm.
-
aggleány
addikt
válasz
Keresztapper #249 üzenetére
Megnézem, ha megírod, hogy mi az, hogy "triggerelni".
-
aggleány
addikt
Hüm-hüm, olyat is tudok.
MyProfiles, QuickProfiles, PhoneWeaver, lehet válogatni. A QuickProfiles-nak és a MyProfiles-nak van ingyenes verziója is, a PhoneWeaver-nél pedig egy 12 napos próbaverzióval lehet kezdeni az ismerkedést.
Innen sajnos most nem tudok linkelni, de ugyanezen a néven csak egy-egy progi van a Marketen.
-
aggleány
addikt
A rootolást azért nem írtam, mert nem muszáj megcsinálni, és van, aki nem akar belenyúlni ilyen szinten a telefonba, én sem szeretem. Enélkül is tökéletesen lehet használni a készüléket, és ez egy kezdőbb valakinek nem ajánlott, mivel akár véletlenül is törölhet egy rendszerprogit, aztán lesheti, hogy hogyan tudja visszatenni. A netet rootolás nélkül is tökéletesen le lehet tiltani, tehát emiatt felesleges rootolni.
A kicsit specifikusabb progik a II. részben lesznek, és lesz egy szórakoztató progis rész is, a fotózás, zene, film és társai oda kerülnek.
A Battery Calibrationt nem ismerem, de kipróbálom. Ha nálam (és még pár embernél beválik, bekerül a II. részbe. Köszönöm az ajánlatot.
Írjál még nyugodtan bármilyen progit, ami Nálad bevált, az a cél, hogy minél jobb progikat lehessen összeszedni egy kupacba.
-
aggleány
addikt
BMWFan
Köszi, igyekeztem sok dolgot összeszedni, ami hasznos lehet.
Adamis
Lesz valami hasonló is, de még gyűjtöm a dolgokat. Nézz be az Android appz topikba, ott biztosan tudnak Neked segíteni.
-
aggleány
addikt
válasz
SeriouS_77 #200 üzenetére
Szívesen. Az nagyon praktikus kis progi, én nagyon szerettem.
-
aggleány
addikt
Túl sok összefüggés nincs, de amennyire láttam, ha valaki butaságot ír vagy kérdez, akkor elég határozottan szoktad felvilágosítani. Ezért írtam, hogy nekem sokat számít az, hogy azt írtad, hogy tetszik a cikk. Olyan emberkének, akinek mindig minden tetszik, nem nehéz a kedvében járni. Egyáltalán nem bántásból írtam, hanem azért, mert így ez nekem külön megtiszteltetés.
Ezt teljesen komolyan gondolom.
-
aggleány
addikt
Tudtad, hogy android-fan vagyok? Honnan???
Én is úgy kezdtem az androidot, hogy nem tudtam semmit.
Szépen olvasgattam a cikkeket, a fórumokat, és tanultam. Nem volt nehéz, mert érdekel a téma. Mostanra már elég sok mindent tudok róla, de mindig vannak újdonságok, és ha van olyan téma, ami nem érdekel, akkor azzal nem foglalkozom. Pl. soha nem érdekelt a romcsere és társai, ezért nem is tudok róla szinte semmit.
-
aggleány
addikt
MaTMaN
Használd nyugodtan az alternatívként feltüntetett progikat, sőt, akár bármi mást is. Az ajánlott alkalmazásokat inkább csak iránymutatásnak szántam, és mindenhol azt emeltem ki, ami vagy nekem a kedvenc, vagy többen is ajánlották, ha én nem használok olyasmit. Szerencsére annyi lehetőség van, hogy mindenki megtalálhatja a számára szimpatikus megoldást.
Melyik alternatív lehetőségekre gondoltál? Pl. fórumos ajánlás alapján kísérletezem most többfajta fájlkezelővel, és úgy néz ki, hogy új kedvenc lesz. Mindig jó dolog új alkalmazásokat megismerni, mert csak így lehet tanulni, fejlődni, és megtalálni a legmegfelelőbbet.
pető bá'
Aha! Szóval sutyiban azért tölti magát.
Nekem általban nap végére marad 50-60%-om, de olyankor már inkább töltöm, hogy ne legyen gond. Maj 21%-kal értem haza, mivel több, mint 3 órán át beszéltem, utána pedig ment a WiFi, netezés, olvasás.
umek7
Köszönöm.
csokad
Köszi.
Írd meg magadnak a WP7-es verziót!
Biztosan sokan értékelnék. Én sajnos ahhoz nem értek, de nem is hiszem, hogy valaha fogok, mivel mint láthatod, android-fan vagyok.
-
aggleány
addikt
llaszlo
Nem magammal kapcsolatban gondoltam, hanem úgy általában, amit itt-ott látok a fórumokon.
Köszönöm az ajánlást, igyekszem olyasmiket írni, aminek van értelme. Mármint a szakmai részben - a személyes bejegyzések csak szórakoztatóak.
Winner_hun
Talán egy icipicit lassul (tesztek szerint), de nem igazán észrevehető. Üzemidő szempontjából pedig még jó is, mivel arra több energia megy el, hogy kinyisson és becsukjon egy progit. A háttérben tárolás nem energiaigényes.
-
aggleány
addikt
TRob1
Hát úgy tényleg nehéz.
Én nem romolok, úgyhogy saját tapasztalatot írtam.
pető bá'
Ezzel most azt akarod mondani, hogy három naponta kell tölteni???
Milyen androidos kütyü megy el három napig? Az enyém max. két napot bír, de a végén már nagyon sír.
-
aggleány
addikt
válasz
Winner_hun #171 üzenetére
Jó a kérdés, bele fogom írni a cikkbe, hogy "Ha nem tudod, mi az a Task Killer, akkor ezzel ne foglalkozz!"
szerk.: Sőt, már bele is írtam.
Az Android egy Linux alapú rendszer. Addig futnak a programok a háttérben, amíg nem nyitsz meg annyi programot, hogy kénytelen legyen bezárni a régit, hogy az újnak legyen elég memóriája a működéshez. Nem kell vele foglalkozni, intézi magának.
Elvileg ha a háttérben fut egy progi, gyorsabban nyílik meg, és kevesebb energia kell a megnyitáshoz is. Legalábbis én ezt olvastam, ha nem így van, majd kijavítanak.
-
aggleány
addikt
macilaci78
Ezt csúnyán benéztem!
Én még ott tartottam, amit mindenhol olvastam a fórumokon, hogy nem árulják androidhoz, pedig de. Sorry.
Armagedown
A kikapcsolva is ébresztő program neve Nokia, ahogy a kolléga is írta.
Ez sajnos nem megy az androidnak, de cserébe millió más dolog igen. Én úgy döntöttem, hogy nekem jobb lesz a millió más, és éjszakára csak repülő üzemmódba teszem, nem kapcsolom ki. Úgy nem fogyaszt, olyan, mintha ki lenne kapcsolva, mert nem áll fel hálózatra, tehát nem fog zavarni senki, de ébreszt. Ez van. Ezt vagy elfogadja az ember, és akkor vegyen nyugodtan androidos telót, vagy nem, és akkor már oprendszer felé kell keresgélni. Ezt ne nagyon hangoztasd, ha nem muszáj, mert időnként előbukkannak harcos android-fanok, és megkísérelik leszedni érte a fejed. Nem azért, mert baj van Veled, hanem mert nagyon sokszor halljuk ezt a dolgot, és van, aki már alapból ugrik rá. Másik megoldás: tartani kell egy régi, egyszerű telót ébresztőnek, egy ismerősöm ezt csinálja.
-
aggleány
addikt
válasz
Keresztapper #156 üzenetére
Én nem használok Dropboxot, de sokan ajánlották, ezért került bele a cikkbe - de köszönöm a figyelmeztetést.
Én úgy vettem észre, hogy a task killer erősen ROM-függő, nekem soha nem kellett, de én mindig gyári romot használok.
-
aggleány
addikt
Én? Durva???
Köszönöm, igyekeztem, hogy lehetőség szerint minél több hasznos dolog benne legyen.
Nem is láttam, hogy ilyen szépeket írtak róla.
Már készül a szórakoztató rész is, remélem, az is tetszeni fog. Azért szedtem külön a hasznos és szórakoztató alkalmazásokat, mert egy cikkben szerintem nagyon sok lett volna.
-
aggleány
addikt
válasz
Sebastian072 #148 üzenetére
Örülök, hogy találtál benne hasznos dolgokat.
-
aggleány
addikt
Erre sajnos nincs ötletem.
Hátha lesz itt valaki, aki tud segíteni. Ha mégsem, akkor próbáld meg az Android appz topikban, ott elég sokan vannak mindig.
-
aggleány
addikt
Sajnos ezek a kis beépített izék odafigyelést igényelnek.
Az autós navinak csak az a dolga, hogy navigáljon, a telefonnál ez pedig egy mellékes dolog, tehát úgy illik, hogy az autós navi gyorsabban fogjon jelet, mivel nincs más dolga. Ha kivárod, és utána jól működik, akkor szerintem megéri azt a pár percet.
-
aggleány
addikt
janos1988
A Jorte valóban egy kicsit bonyolult program, de ha rájössz, hogy mit hogyan kell csinálni vele, akkor már nagyon jó, és szinte mindent be lehet állítani rajta. Azok a progik, amiket javasoltál, nem ide valók, hanem a szórakoztató írásba.
dave666
Binczet
Úgy az igazi, ha ablak mellé tudsz ülni. Ez valahogy úgy van, mint a normál navikkal: az ablakban nagyon jó, de ha leteszed a boxba, ott már nem az igazi. Ha abba a zsebedbe teszed, amelyik az ablak felé van, akkor rendben lesz.
-
aggleány
addikt
pető bá'
Egy páran már kipróbáltuk, és eddig mindenkinek hibátlanul működött, bár minden teló sztenderd felbontású volt (480x800). Nálad lehetett akár proci gond, vagy akár az is, hogy az eltérő felbontást nem fogadta jól a progi.
Nem tudom, de holnap beleírom a cikkbe figyelmeztetésnek. Köszönöm, hogy leírtad.
Timeriffic lesz.
Már van hozzá egy csomó progi, de még lehet bővíteni, ezért kértem ötleteket.
lordfreyr
Úgy érzem, hogy nem értettelek félre.
Majdnem mindenhez nagyon sok progi van, és nem tudom mindet átnézni, hogy melyik lenne tényleg a legjobb. Saját tapasztalatom, ismerősök és fórumtársak ajánlása alapján válogatom be a cikkbe a progikat. Mielőtt bármi bekerül a cikkbe, kipróbálom, használom minimum pár napig. Nagyon sok lehetőség van, és a Market felülete mindig feldob pár hasonló progit, úgyhogy mindenki tud bőven válogatni. Egyébként lesz még folytatása a hasznos progiknak is egy következő írásban, addig pedig gyűjtöm az infót, hogy kinek mi lenne jó, de persze a többség szava dönt.
Sajnos a Google Translate-et a legtöbben egész oldalak fordítására használják, arra pedig nem jó, ezért nem ajánlottam. Majd utánanézek mások véleményének is, és ha többeknek tetszik, akkor a következő cikkbe beleveszem.
A Shush! szerintem egy másik program alternatívájaként fog megjelenni, és aki veszi a fáradságot, meg fogja találni.
vgergo
Köszi, meg fogom nézni.
kbencee
Megértelek. Valamit valamiért.
-
aggleány
addikt
válasz
Rickazoid #118 üzenetére
Az, hogy "Jó, bár...", az pont ugyanazt jelenti, mint hogy "Jó, de...". Magyarán nem jó. Sajnálom, hogy Neked nem tetszik.
Nem soroltam fel minden programot, ami létezik, erre ott van a Market. Persze, még sok programmal ki lehetne egészíteni, de nem fogom. Ha az ember felmegy a Marketre, ott a bal oldalon rögtön kap egy csomó alternatívát, lehet válogatni.
Szerintem nincs olyan, hogy "kötelező" program, mivel mindenkinek más a fontos. Én pl. nem felejtem el átállítgatni a hangerőt, tehát nekem ez egyáltalán nem fontos. Ha odafigyelve olvastad volna a cikket, észrevetted volna, hogy a Missed Reminder benne van. A Google Translate szerintem használhatatlan, rengeteg hülyeséget ír, én nem fogom ajánlani.
A Screen Filtert majd megnézem, így ránézésre jónak tűnik, lehet, hogy a következő cikkbe bekerül, köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmet.
-
aggleány
addikt
válasz
Capricornus #116 üzenetére
Témakörök, amik biztosan lesznek: zene, film, rádió, kamera, launcherek, sms-progik, e-mail, olvasás, játékok, plusz még ami belefér.
-
aggleány
addikt
válasz
Capricornus #112 üzenetére
A Heavens Above. Nem biztos, hogy minden benne lesz, amit itt javasoltok, válogatni kell, mert ezer oldalas cikket nem szeretnék írni, de majd igyekszem, hogy a népszerűbbek benne legyenek.
-
aggleány
addikt
llaszlo
Ezt az értékelést különösen nagyra értékelem, ismerve kritikus hozzáállásodat a dolgokhoz.
Igyekszem, hogy a folytatás is jó legyen.
luw2win
Ez az ébresztő engem még soha nem hagyott cserben, remélem, Neked is beválik majd. Lesz folytatás.
qqcqqc
Nekem az Astro jött be legjobban, azért írtam azt, de mint láthatod, ott van az ES File Explorer is. Ebben a cikkben olyanokat akartam írni, ami mindenkinek jó lehet, ezért nem kerültek bele pestieknek való alkalmazások (SmartCity helyett BpMenetrend, mert a SmartCity fagy, Cirka), az a következőben lesz. Tudomásom szerint a Doc To Go normális neve Documents To Go, az pedig benne van a cikkben. A Barcode Scanner benne van, a MixZing pedig a szórakoztató cikkben lesz, mivel oda tartozik.
gyuszmó
Örülök, hogy tetszik.
petipetya
Köszönöm, ismerve a fórumon szereplő hozzászólásaidat, nagyon nagy dolog, hogy ilyesmit írtál.
Eltaláltad, tényleg elég sokat szoktam segíteni kezdőknek priviben is, ha megkeresnek.
student
A "Rootolt telefonokhoz" című részben van az AdFree.
dedike
Köszönöm, igyekeztem megfelelni az elvárásaimnak.
svili
Szerintem sem okos dolog tőlük, de hát ők tudják.
Köszönöm.
<Adamsky>
A szórakoztató progis írásban lesz Neked ceruzarajzos cucc.
Filmezés szintén a következő cikkben, és a MoboPlayer lesz a kiemelt filmnéző progi.
Joe.36
IGO nincs androidra, tehát nem lesz benne a cikkben. A többi, amit írtál, egy másik cikk témája. Ezek itt hasznos programok, az, amiket írtál, a szórakoztató részhez tartozik.
blcd
Igen, de ha le tudod tölteni, akkor biztosan menni fog. Olyan progit nem enged letölteni a Market, ami nem megy a telefonodon.
Capricornus
A MenetrendDroid benne van a cikkben, a többi progi, amit írtál, egy másik cikkben lesz.
Egy olyat írtál, ami eddig nincs benne, azt megnézem.
-
aggleány
addikt
Garf
Én ilyesmire a Pocket nevű progit használom, ingyenesen letölthető a Marketről. Megjegyez mindenféle dolgokat, ha akarod, Dropboxszal is lehet szinkronizálni.
Mindenkinek nagyon szívesen, örülök, ha találtatok benne olyasmit, ami tetszik.
-
aggleány
addikt
tobal
Igen, ismerem.
Azért gondoltam, hogy ezek közül van Neked valamelyik, mert ezek azok, amikre csak egy widgetet lehet kitenni egy oldalra.
Nézd meg ezt a topikot, ez az X8 saját topikja. Lasynek nagyon jó leírásai vannak mindenféle romcseréről és frissítésről.
A több widget egy oldalon nem 2.2-vel vagy romcserével oldható meg, ahhoz egy másik launcher kell. A launcher az az alkalmazás, amivel meg tudod változtatni a Home (kezdőképernyő) felületét. ADW Launcher, Helix Launcher, és még sok más verzió telepítésével tudod megoldani, hogy több widgetet is ki tudj tenni egy oldalra. A linkeken pontosan le van írva, hogy mit hogyan kell csinálni. A Home Switcher programmal tudsz váltani a launcherek között, és be tudod állítani, hogy melyik legyen az alapértelmezett. Ha nem érthető, írj nyugodtan, szívesen segítek.
A linkelt oldalon érdemes szétnézned, X8 és X10 Mini a fő téma, főleg kezdőknek szóló leírások vannak fent.
maszi99
Nekem az "úrhölgy" is megfelel.
M3Ny3'T
Köszönöm, örülük, hogy tetszik.
-
aggleány
addikt
hoffman_
Ugye hogy ugye? A HTCket nem véletlenül szeretik annyira, nagyon jól ki van találva a Sense.
Nézegess meg egy más márkájú androidos telót, rögtön meg fogod érteni, hogy sokan miért gyűjtögetik a mindenféle alkalmazásokat. Az első androidos telefonjánál szerintem mindenki összeszed egy csomó appot, aztán később lenyugodnak a kedélyek, és megmarad az a pár darab, amit ténylegesen használ is az ember. Kinél több, kinél kevesebb. Nálam pl. több.
Dyra
Köszönöm.
Te most inkognitóban vagy?
hallerúr, janes74
Köszönöm
maszi99
Mármint arra gondoltál, hogy "Hajrá, csak így tovább hölgyem"?TRob1 már megint megelőzött!
Henry1990
Mi az a 11/10?
tobal
X8-ad vagy X10 Minid van, ugye?
-
aggleány
addikt
A HTC Sense nem véletlenül van kikiáltva a legjobbnak.
A HTC és a Galaxy S II tulajok biztosan nem fognak itt túl sok olyasmit találni, ami jó lesz nekik, de a többiek szerintem találhatnak néhány hasznos alkalmazást. Anno kezdőként én rengeteg progit töltöttem le, mindig figyeltem, hogy van-e valami újdonság, és az rögtön kellett.
Most már lenyugodtam, én sem használok túl sok letöltött alkalmazást, annyit korántsem, mint amennyi a cikkben van.
-
aggleány
addikt
giigz
Köszönöm, örülök, hogy tetszik.
Clown
Próbáld meg a Widgetsoid2.x-et vagy a Free Power Widgetet, azok ingyenesek, és nagyon hasonlóak az Extended Controlhoz.
Ha rákattintasz bármelyikre, a link a Marketre dob, és ott a bal oldalon fel van sorolva egy csomó hasonló alkalmazás, amik között szerintem találni fogsz olyat, ami szimpatikus.
-
aggleány
addikt
Az a program arra jó, hogy figyelni tudod, hogy mennyi hívásod, sms-ed és adatforgalmad volt. Attól, hogy neki vagy Neked nem tartozik a hasznos programok közé, másoknak még nagyon jó lehet. Mellesleg a saját programjaim között van, tehát számomra az egyik leghasznosabb. Attól függetlenül, hogy számára ez a program felesleges, még lehetett volna intelligens, kulturált formában nyilaktozni, pl. úgy, ahogy Te szoktad megírni, ha Neked nem tetszik valami.
-
aggleány
addikt
Gaabbaa
waccamár
Köszi az ajánlást, megnézem. Így első hallásra jó esélye van rá, hogy a következő cikkbe bekerüljön.
jer1cho
Mi a problémád a leírással? Nem egészen világos, hogy mi nem tetszik. A Call Meter NG leírása jó. Egyébként nem szoktam ökörségeket leírni. Az előfordulhat, hogy tévedek, de akkor javítani szoktam a tévedést.
tpeti78
Köszönöm, igyekezni fogok.
korpicschess, HaZsolt, vzaza
Köszönöm.
-
aggleány
addikt
bozont
Ezek a szórakozás részbe tartoznak, sőt, van olyan, ami már benne is van, de az a cikk még félkész állapotban van, jöhetnek bele még programok.
bozsozso
Köszönöm.
Örülök, hogy tetszik.
bradam
Ráadásul jól működik, mert a többi hasonló app nem nyújt túl nagy teljesítményt, legalábbis nálam nem váltak be.
TRob1
Feribacsi555
Kérdezd meg az Android appz topikban, ott biztosan tudnak segíteni.
-
aggleány
addikt
danih
Nem szeretem a task killereket, és nem is látom értelmüket. A lefagyott alkalmazásokat le lehet állítani a menüben is, a task killer pedig csak potyára eszi az akksit, meg linuxhoz felesleges is, ezért nem írtam. Azt hittem, hogy hiányolni fogják.
A Ghost Commander csak rootolt telón megy, vagy simán is? A leírásában nem találtam.
bozont
Maga a tervezés online kapcsolaton megy, de a már elmentett vagy megtervezett útvonalat netkapcsolat nélkül is el lehet érni.
dokee78, stanley
Örülök, hogy tetszik.
-
aggleány
addikt
gabor85
Még nem tudom, mi lesz belőle. Pentalógia sem volt még.
Nemsokára meglesz a szórakozós cikk is, de akár folyt. köv., ha lesz rá igény.
oblaidhun
Ha megmondod, mi az, akkor még beleírhatom.
kutkut
Beletettem, köszi. Nem minden alkalmazás van benne minden témából, mert nagyon sok lenne, inkább csak az ismertebbeket írtam bele.
HPAA
Szívesen.
core2
LauncherPro vagy Go Launcher, a témát sajnos nem tudom. A Go-nál gyárilag ez az alapbeállítás - legalábbis nekem ez volt. A képek nagy része a Marketről van - az előző cikknél páran belekötöttek, ezt akartam kiküszöbölni.
Tybee000
Nekem a Mini tűnik praktikusabbnak, ezért írtam azt. Nagyon sokaknak számít, hogy mennyi az adatforgalom, ezért javasoltam ezt a verziót.
vgergo
Tervezem a folytatást, úgyhogy jól jönnek a javaslatok, köszönöm.
D.Orion
Teljesen egyetértünk.
-
aggleány
addikt
Remélem, hasznosnak fogjátok találni a cikket.
A fórumban szívesen látom a javaslatokat a folytatáshoz. A szórakozást, szebbé tételt, helyettesítő alkalmazásokat egy másik cikkben fogjátok megtalálni, azokat ne innen hiányoljátok.
Welcome, welcome!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Linux kezdőknek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tesla topik
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Asus RTX 3050 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!
- Samsung, Apple, Xiaomi, Huawei, Honor, Google szerviz, kijelzőcsere, akkumulátor csere, futárral is!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest