- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Köszönöm! Ez valóban nem érint. Van egy-két saját készítésű segédalkalmazásom E-Robothoz, meg néha előfordul, hogy inkompatibilisnek titulált alkalmazást kell apk -ból telepítenem. Ja, meg a céges Tabletre Dolphin -t, meg VLC -t, Google fiók nélkül.
Csak kíváncsi voltam, hogy próbálja-e kényszeríteni a Google a felhasználókat a Play -re. Logikus lépés lenne tőle.
-
törölt tag
Igen, tudom, hogy ez build-szám, oda is írtam. De ez is lehetne a verziószám, vagy akármi más is, annyira nincs jelentősége. Illetve a build-számnak van, mert ezzel lehet követ a pontos kiadásokat, de nekem jobban bejön az a fajta megoldás, ami Chrome alatt van, hogy kit érdekel a verziószám, van a legfrissebb kiadás, használd azt
Csak kár, hogy Androidnál nem ilyen egyszerű a frissítés.
-
törölt tag
Most jelentették be pont az új build-szám formátumot, láthatóan nincs benne 8.0, mert nem is lényeges, hogy 7.2 vagy 8.0, a kódbázis a lényeg. Csak ezt legtöbben nem igazán értik meg.
Crafter32: Azért, mert ezzel akarják terelni az embereket a Red előfizetés használatára. Nem is értem mondjuk miért akar valaki egy videót háttérben futtatni... De, persze értem, mert ott hallgatnak zenét sokan. Ennyi erővel lehetne instagramon is zenét hallgatni, milyen jó lenne
Azt már meg sem merem említeni, hogy te nem "az" Android rendszert használod, hanem egyet a sok közül, például a Samsung-féle (nem tudom most minek hívják, már nem Touchwiz) kiadást, ami funkciókban és kinézetben is eltérhet a többitől. Ezért sincs értelme arról beszélni, hogy "az" Android hova fejlődik, főleg ha el sem olvasod a teljes changelogot, és aztán azt a listát, hogy az adott gyártó mit módosított rajta (hagyott ki belőle, vagy tett hozzá).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest