- Telekom mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Köszönöm! Ez valóban nem érint. Van egy-két saját készítésű segédalkalmazásom E-Robothoz, meg néha előfordul, hogy inkompatibilisnek titulált alkalmazást kell apk -ból telepítenem. Ja, meg a céges Tabletre Dolphin -t, meg VLC -t, Google fiók nélkül.
Csak kíváncsi voltam, hogy próbálja-e kényszeríteni a Google a felhasználókat a Play -re. Logikus lépés lenne tőle.
-
törölt tag
Igen, tudom, hogy ez build-szám, oda is írtam. De ez is lehetne a verziószám, vagy akármi más is, annyira nincs jelentősége. Illetve a build-számnak van, mert ezzel lehet követ a pontos kiadásokat, de nekem jobban bejön az a fajta megoldás, ami Chrome alatt van, hogy kit érdekel a verziószám, van a legfrissebb kiadás, használd azt
Csak kár, hogy Androidnál nem ilyen egyszerű a frissítés.
-
törölt tag
Most jelentették be pont az új build-szám formátumot, láthatóan nincs benne 8.0, mert nem is lényeges, hogy 7.2 vagy 8.0, a kódbázis a lényeg. Csak ezt legtöbben nem igazán értik meg.
Crafter32: Azért, mert ezzel akarják terelni az embereket a Red előfizetés használatára. Nem is értem mondjuk miért akar valaki egy videót háttérben futtatni... De, persze értem, mert ott hallgatnak zenét sokan. Ennyi erővel lehetne instagramon is zenét hallgatni, milyen jó lenne
Azt már meg sem merem említeni, hogy te nem "az" Android rendszert használod, hanem egyet a sok közül, például a Samsung-féle (nem tudom most minek hívják, már nem Touchwiz) kiadást, ami funkciókban és kinézetben is eltérhet a többitől. Ezért sincs értelme arról beszélni, hogy "az" Android hova fejlődik, főleg ha el sem olvasod a teljes changelogot, és aztán azt a listát, hogy az adott gyártó mit módosított rajta (hagyott ki belőle, vagy tett hozzá).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Formula-1
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest